dimecres, 19 de maig del 2010

El Dia Mundial de ...



L'altre dia, en Francesc Puigcarbó, ens avisava que era el Dia Mundial d'Internet. Dia que ens va passar absolutament desapercebut a tothom. I és que això dels Dies Mundials de ... ja ve a ser com el santoral, que de tant d'overbooking van acabar fent el dia de Tots Sants. O sigui que, no trigarem a veure com al final, acabem celebrant el Dia Mundial dels Dies Mundials. Ara, no sé pas si serà a l'alça o a la baixa, o això era el Corpus? I és que sempre acabo fent-me la lia un pitxo!

La imatge d'aquí

22 comentaris:

Striper ha dit...

Jo no em vaig asabentar!!

Júlia ha dit...

Això del dia mundial dels dies mundials m'ha agradat molt, una gran troballa.

Ernesto Niebla ha dit...

Com dius hi ha massa dies mundials. Potser hauríem de canviar els calendaris , treure els del santoral i crear els calendaris dels dies mundials, d'aquesta forma podríem dir avui és el dia de "la salut energètica" i no avui es sant Iu.

Galderich ha dit...

Ep, que d'internet el nostre dia és el de Santa Tecla!
No fotem!

Garbí24 ha dit...

Per mi cada dia és el dia mundial de la subsitència amb felicitat, la resta no els segueixo

sànset i utnoa ha dit...

i després arribarà "el Dia Mundial del Dia Mundial dels Dies Mundials" i si no, al temps!

*Sànset*

Unknown ha dit...

Estic d'acord amb el Galderich. Atea com sóc, fa anys que sóc devota de Santa tecla, patrona dels internautes...

Minnie ha dit...

Sí, segur que això dels "dies Mundials de"ja ha deixat de tenir sentit...si alguna vegada n'ha tingut , que també ho dubto!

Ferran Porta ha dit...

Tens més raó que una santa, Clídice (noti's la coma separatòria entre "santa" i "Clídice"); n'han abusat i, ben bé, ja no vol dir gaire res. Oh well...

Unknown ha dit...

Sobre diamundialismes:
http://espai.antville.org/stories/806141/

:-)

Angel Corrochano ha dit...

Ja,ja,ja,ja y que lo digas ... a mi eso "del día de ..." siempre me suena a cuento de centro comercial. Será que ya estoy "revenío".
un abrazo

en Girbén ha dit...

Uix, el dia mundial de l'Internet d'enguany, de l'any internacional de la biodiversitat, just a inicis del segle XXI, el segle de l'universal ascens dels nicis...
¿Quan el BigBang..., ja hi havien funcionaris de l'estupidesa?

Francesc Puigcarbó ha dit...

tenim un problema, els 365 dies de l'any ja estan ocupats, s'hauria de fer per hores o per nits o matinades. per exemple: la matinada mundial dels afterauers, o las tres hores mundials del primer divendres de cada més dels recolectors d'espàrrecs, etc.

Evocacions ha dit...

Jo no donaria idees.. que com es passi per aquí l'Hereu..... El dia mundial dels referendums de 3 kilets d'euros? Estan d'oferta, si el fas entre els deu primers et regalen fer el ridícul i que no funcioni res bé.

joanfer ha dit...

Ostres, doncs jo tampoc tenia ni idea... :(
Però gràcies per la informació ingualment... ;)

Brian ha dit...

Això dels dies mundials es com els maratons de la tele. Què vagin a cagar a la via!. M'ha agradat, però, el de santa tecla, que diu l'Eulalia, però des que es van inventar els ratolins, ja res és el mateix :)

kweilan ha dit...

És veritat que hi ha overbooking de dies a celebrar :)

Anònim ha dit...

Ni idea que fos aquell dia! NO sé si vaig errat, però diria que hi ha dies en què es celebra el Dia Mundia de més d'una cosa. Quin ritme!

Rafel ha dit...

Efectivament era el dia 17 de maig. A la Cerdanya els actes de celebració es van iniciar 10 dies abans amb una tallada digital que va omplir oficines, escoles, internautes d'una joia que difícilment es pot expressar amb paraules. En haver estat al matí del 7 de maig és improbable que d'aquí nou mesos hi hagi un baby-boom de cerdanets i cerdanetes de nom @.

Clidice ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris :) potser si que cal que patentem això del Dia Mundial dels Dies Mundials. De fet podríem ajuntar-los tots en un de sol i reposar la resta de l'any :)

I bé, Santa Tecla està bé, però com diu en Brian ara amb els ratolins i les pantalles tàctils haurem de veure si encara ens és útil la santa. No hi ha cap Sant Dit o Sant Empremta Dactilar? és que el santoral no el controlo gaire jo :)

Sergi ha dit...

És que per mi cada dia és el dia mundial d'internet, així que no li vaig trobar cap diferència amb la resta...

Montse ha dit...

no m'agraden els dies de. No puc fer-hi més!!!

(o potser si que ho podria fer res, però no vull)