diumenge, 13 de juny del 2010

Respostes als comentaris d'ahir

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo, jo no podia sentir el post d'ahir i tampoc no funcionen les respostes d'avui! Per què això? Si el goear em sol funcionar la mar de bé... vaig anar fins allà seguint el reproductor però no sonava cap de les tres opcions que em sortien. No vaig dir res, però home, si ja van dos posts que no puc seguir ja és una altra cosa. Algú altre té problemes per reproduir el so??

gatot ha dit...

jo tampoc ho puc sentir
:(

Clidice ha dit...

heu provat amb els comandaments de so del goear, al damunt del play i sota el "powered by" hi ha dues pestanyes per augmentar el so.

kika ha dit...

trobo molt a faltar la foto de les dunes i l'escrit que hi tenies. des que el vaig veure que em va agradar, i cada cop que obria el blog me'l tornava a mirar i ho tornava a llegir, i ara ... el trobo a faltar!

Francesc Puigcarbó ha dit...

i si ho posaves per escrit? els blogs estàn dissenyats precisament per escriure-hi, i així els qui no tenim tarja de so sabriem de que va la cosa. Massa modernitat!

Clidice ha dit...

Hola Kika renovar-se o morir, ja ho diuen :)

Francesc P. rei, un post de so és un post de so, per escrit ja no és un post de so. Em sap molt de greu que no tinguis tarja de so, ni tan sols endollant uns auriculars al pc pots escoltar-ho?

Puigmalet ha dit...

He pogut escoltar perfectament la teva agradable veu, encara que diguis que està presa. Al principi se sentia poc, però pujant la barra de volum del mateix goear, perfecte.

Tinc una curiositat: ¿Has escrit primer les respostes i has llegit o has utilitzat directament el registre oral? Crec saber la resposta, però potser em sorprens.

Clidice ha dit...

hahaha Puigmalet doncs no se m'acut quina serà la resposta que et penses. Un bon amic, molt bon actor i malauradament traspassat, sempre em deia: "les millors improvisacions són les assajades" ^^

Salvador Macip ha dit...

Ui, m'adono ara que també has canviat capçalera. Hem de donar nou material de plagi al Leblansky, oi? :-)

Montse ha dit...

ual-la, com m'ha agradat sentir-te des de Port Camargue! un altre dia em respons a mi soleta, eh? eh? eh?

:)****

petonets, valenta! (aquesta postureta de la capçalera és una passada)

Clidice ha dit...

SM a veure com s'ho fa amb tant de ferregot en Leb! :)

Arare un dia te'n faig un per a tu sola d'apunt sencer! :) quina enveja Port Camargue! :) un petó :)

Francesc Puigcarbó ha dit...

NO! m'ho d'arreglar en Nardin però té feina, quan vagi ja ho escoltaré.

Manel Aljama ha dit...

¡Retorno!
Havia reduit la meva activitat "blogera" per motius de salut
Tens una veu molt bonica i no és un compliment ni tampoc cortesia ;)
Coincideixo bastant amb tot el que dius i això que m'he perdut moltes coses. Escoltant les teves respostes i "coneixent" una mica els lectors ja m'he fet l'idea.

Només vull puntualitzar una cosa:
Un debat o un diàleg es pot fer en un fòrum. Al fòrum totohom comparteix un espai comú. En un bloc és força complicat, cada un té el seu propi bloc, ve i desa un comentari i alguns com jo tornem a veure una resposta. Això no és un diàleg immediat com el fòru.

Una abraçada.

gatot ha dit...

avui et puc sentir...
ahir ni botonets ni comandaments ni orgues! no hi havia manera!!!

però va, solucionat; i a més me n'he adonat que l'enllaç a tuà s'havia perdut pel camí en el nou blog... no va ser intencionat, eh?

petons i llepades!

Clidice ha dit...

ei Manel! ben tornat! gràcies per l'apreciació i si, un fòrum és un bon lloc, però no ens hem de privar de fer provatures els blogaires :)

Gatot me n'alegro :) de tot plegat :)