dimecres, 19 de desembre del 2012

ups! o ... cagada pastoret!

d'aquí
amb els anys una aprèn a controlar-se, poc o molt. tanmateix, malgrat que cada dia més et converteixis en algú en minúscules, no falla el dia en el qual obres massa la boca i ... ups! ja l'has vessada. en aquest cas em sap molt de greu, però tampoc tinc tirada a flagel·lar-me, per inútil, i tampoc penso que em calgui estar vigilant contínuament, per paranoic. que una no és perfecta ja està assumit, el mal és que, a vegades, els demés no ho tenen massa clar, o, demanant tant, no s'adonen del destret en què poden posar a l'altre. al cap i a la fi, els que ens escrivim en minúscules, arriba un dia en què, per molt que ens mortifiquem, ens morim i ja està.

10 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

m'hi apunto, tal com tu ho dius: ens continuarem escrivint en minúscules... encara que sovint ens demanin massa... i no, no cal mortificar-se, fas molt ben fet...

El porquet ha dit...

Doncs visca les minúscules! I tant que sí! I sense tantes cometes. I ni parlar de cursives. Mostrem-nos com som, amb virtuts i defectes. No cal posar-se majúscules i molt menys subratllats i en negreta.

Garbí24 ha dit...

el que diemen el fons es el que pensem.....sigui com sigui es la nostre veritat.

Angel Corrochano ha dit...

Yo también ando por la vida en minúsculas, entrecomillado y con pasos dubitativos y me equivoco y rectifico, cuando me percato ... Es muy sana la humildad y el equivocarse y seguir adelante!!!
Un abrazo

Sergi ha dit...

Qui té una opinió i no té por d'expressar-la ja sap que va implícit que algunes persones no eestiguin d'acord amb les tesis pròpies. Si tots estiguéssim d'acord seria molt avorrit, i mentre es faci amb respecte, s'ha de poder dir tot. Que igualment podem ferir o ofendre algú? Sí, malauradament és així. L'alternativa és tenir sempre la boca tancada o respondre sempre com els futbolistes, i em sembla que no passo per aquí. Ni tu tampoc.

Miquel Saumell ha dit...

És potser per la fi del món, que alguns diuen que arriba aquest divendres, que ja res no et ve d’aquí, ni les sacrosantes MAJÚSCULES? És tal vegada una provocació simpàtica? Hi ha algun missatge amagat que se m'escapa? Aquests canvis tan sobtats..., però segur que tens els teus motius! Potser t’has empetitit per l’emoció del pacte del Parc de la Ciutadella, que diu moltes coses però NO obliga a convocar el referèndum l’any 2014? ;-) I ara em miro els teus articles anteriors, no, per res, pura curiositat, i veig que tots porten les majúscules que toquen, comme il faut. Has canviat d’opinió avui? Otrosí: per què a sota de l'article hi poses "Publicat (amb P majúscula) per Clidice (amb C majúscula)"? Em sembla que em perdo. Bon Nadal, o Festa d’Hivern com diuen alguns, però els torrons nadalencs bé que se’ls mengen, eh!

Anònim ha dit...

una putada no ser perfecte com jo i equivocar-se...

Eduard ha dit...

També et pots equivocar callant, així que, fet per fet, segurament millor parlar. això sí, amb minúscules...

Olga Xirinacs ha dit...

¿I si se't caguen a sobre, literàriament, vull dir? Avui se m'hi han cagat a mi, amb una pèssima transcripció d'entrevista que m'ha fet pujar la pressió quan l'he vist. I au, pastoret, a empassar-se la merda, que Déu nos guard d'un 'ja està fet', que diuen.

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.