dimarts, 2 de novembre del 2010

Ràdio: Salvador Macip

No he tingut l'ocasió de llegir el nou llibre d'en Salvador Macip (Bloguejat), El joc de Déu, del qual ens en deixa llegir l'inici aquí. Malgrat tot,  al damunt de la meva atapeïda tauleta de nit hi havia Les grans epidèmies modernes. Per això ho hem aprofitat per parlar-ne a la ràdio aquesta setmana passada. Si ens voleu escoltar cliqueu aquí.

14 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Em vaig descarregar el tast del joc de deu i promet.....aquest de les epidèmies modernes encara no l'he tastat. També estic atapeït.
Bona setmana

Jesús M. Tibau ha dit...

en sap un rato d'escriure, el Salvador

sànset i utnoa ha dit...

Aquest home està a tot arreu!

*Sànset*

Vicicle ha dit...

Ostres! Lo de les serps m'ha arribat al cor. Si xafes una colobra amb la bici és accident segur, perquè s'entortolliguen automàticament a la roda i la bloquegen, per la qual cosa eixes disparat. Molt perillós, com el joc de déu.

Angel Corrochano ha dit...

Pues paso ha escuchar, siempre heres un referente.
muchas gracias
Un abrazo

Anònim ha dit...

Jo encara no m'he llegit "El joc de Déu" però sí "Les grans epidèmies modernes" i el recomano de totes totes. He après un munt de coses!

Lluís Bosch ha dit...

Epidèmies modernes, diu? Vaig a veure si explica l'antídot, perquè darrerament al meu televisor hi apareixen uns tipus sinistres, no sé què diuen de votar (o de botar), però són molt molestos i molt insistents, com les termites.

Joan ha dit...

Ai, haurem de multiplicar-nos per a llegir-ho tot.

Mr. Aris ha dit...

o sigui que et fan por les aranyes? he he
i el SM ja et poc convidar a sopar, després d'aquesta propaganda, molt bo aquest programa que feu. Radio Esparraguera es pot escoltar a Barcelona? per cert, quin dia i hora el feu? (segur que hi ha algun link ocult on ho posa, però ja saps que jo amb els links...)

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies Clídice per deixar-me tan bé i per la propaganda de les Plagues i El joc de Déu (i El rei del món de retruc), que els qui som "famosos" com tu dius també la necessitem (més del que et penses).

Si et pago un sopar a posteriori, com suggereix l'Aris, no es podrà interpretar com un suborn, oi? Com que tu també em caus bé no seria un gran esforç. :-)

Certament el programa que feu és molt divertit i passa molt bé. I a més parleu de temes mooolt interessants ;-). Felicitats!

Carme Sala ha dit...

M'ha agradat molt sentir-te la veu Clídice. Hauré de parar més sovint l'orella a Ràdio Esparraguera (per Internet, I suppose...)
M'apunto el suggeriment, que ja tenia anotat de fa temps.

PS: Salvador: I'm sorry, encara no he llegit res teu, més enllà del què escrius al bloc, però prometo fer-ho molt aviat.
:-)

Clidice ha dit...

Gràcies per escoltar-lo :) Salvador quan em perdi per "Leista" passo "a cobrar" ;)

Galderich ha dit...

Uf, fins ara no ho he pogut escoltar. És magnífic i encertat aquest publireportatge!

Ferran Porta ha dit...

Ostres, m'interessa: aquesta tarda, de casa estant, no la deixo escapar. Danke, Clídice!