dijous, 12 de març del 2009

Se m'acut que ...


La majoria de les vegades el que ens uneix a les persones no són les afinitats ni l'interès per aprendre, sinó els prejudicis. En realitat no volem conèixer ningú diferent a nosaltres, senzillament volem confirmar que tenim raó en allò que creiem.

3 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Ostres! Quanta raó que tens! Ens busquem entre nosaltres per allò que ens separa i ens desuneix, i ens oblidem de les coses que ens apropen. I oblidem de passada allò que diuen els psicoanalistes clàssics: allò que més et molesta de l'altre és allò que no t'agrada de tu, i que només ets capaç de veure en l'altre.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

No sé si és així en general però jo personalment crec que mai m'he aferrat molt a les meves opinions com a dogmes. Sempre he estat obert a canviar d'idea en el que sigui si em donen una idea millor que l'anterior, i de fet ho he fet bastant sovint a la vida. El difícil és canviar el caràcter i de vegades crec que és això el que més ens acosta o allunya de les persones. Però no crec que cerquem necessàriament caràcters similars als nostres, sinó compatibles i atractius per a nosaltres per un motiu o altre...

Isabella ha dit...

També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.