diumenge, 15 de març del 2009

Bong Joon-Ho

L'altre dia, vaig veure un tros de la pel·lícula de Bong Joon-ho The Host, no sóc gaire de pel·lícules de terror però si que reconec que la meva flaca és el cinema oriental. D'ençà que vaig començar a veure cinema vingut de països com la Xina, Corea i Hong Kong i algunes japoneses, vaig començar també a reprendre el gust pel cinema. Confesso que no he estat mai capaç de tancar-me en una sala durant dues hores i passar-m'ho bé, massa estona quieta en el meu cas, però gràcies al DVD puc fer allò que molts feu amb tant de gaudi i que el meu tarannà no em permet.



Després de veure The Host vaig recordar que d'aquest autor tenia una pel·lícula que em va recomanar el meu nebot Miquel, sempre tinc la sort de tenir gent que sap un munt de coses al meu voltant. La pel·lícula, Memories of Murder, en el seu moment em va encantar i per això us en deixo un tràiler. Si podeu veieu-la. La gràcia d'aquest cinema, per a mi, no és la novetat, és com si algú et llegís un llibre ja sabut amb un accent diferent, es torna brillant, interessant, curiós i, algunes vegades fascinant.

1 comentari:

Isabella ha dit...

També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.