dilluns, 18 d’octubre del 2010

Ràdio: Jesús M. Tibau

Si hi ha un autor que fa de blogaire, aprofitant la major part d'eines que ens ofereix la Xarxa, és en Jesús M. Tibau del Tens un racó dalt del món. Des del seu blog Una sortida digna, va saber crear prou expectació fins a la sortida del llibre. La mort és el fil conductor dels contes, curiosa situació per algú que està ben viu en la blogosfera, facebook, twitter ... En vam parlar aquesta setmana.

La imatge l'he manllevada de can Xarel-10, per mandra d'escanejar.

9 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

es hiperactiu en Jesús Maria i curiós el contrast, varem estar xerrant una estona a Vallromanes quan la presentació del llibre de la Catosfera, i és tranquil, pausat, extremadament educat. Un pencaire a la xarxa i fora d'ella.

Garbí24 ha dit...

El que no sé és d'on treu el temps.......l'omnipresent Tibau

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies per les teves paraules generoses, m'han agradat molt.
I mira qui parla, el F. Puigcarbó, ell sí que és hiperactiu a la xarxa! Repo que algú trobi un blocaire amb més blogs. Em fa molta gràcia de vegades descobrir un bloc nou, anar-lo xafardejant i descobrir que també és del Puigcarbó. Una abraçada.

Lluís Bosch ha dit...

Ostres! Sem'ha espatllat la targeta de so!

sànset i utnoa ha dit...

Estar a les xarxes socials és bàsic en el món actual. És clau per poder arribar al major nombre de públic. I en Tibau n'és un exemple del bon ús!

*Sànset*

Vicicle ha dit...

Felicitats pel programa de ràdio. M'ha donat l'oportunitat de conèixer la teua veu, el que per a mi és molt important. En lo que a la mort pertoca, a mi més que por em fa mandra, perquè es presentarà a casa meua sense invitació i no només tindre que deixar-la entrar, sinó també fer en ella l'últim cafè. Molt bo el que heu llegit d'en Tibau.

Olga Xirinacs ha dit...

D'acord en tot amb l'actiu i amable Jesús Tibau, amic i amic dels amics, sempre disposat a ajudar.

Pel que fa a tu, Clídice, si penses que t'has tornat descarada, em veiessis a mi - o em sentissis-; com més jaia, menys me les callo, i ja he agafat certa fama de criticaire. Com que l'escriptor el fan opinar de tot, com més punxa més gràcia els fa a les ràdios, tertúlies, etc. Doncs som-hi.

Evocacions ha dit...

Ens passarem a veure, tot i que tu no falles mai el tret.

Clidice ha dit...

gràcies a tothom pels comentaris i disculpeu-me, diguem que vaig una mica de bòlit, no tinc la capacitat d'en Tibau ;) Una abraçada :)