dilluns, 24 de gener del 2011

Treballant l'autoestimBa

 d'aquí

Després de treballar a tota màquina, dinar en una esgarrapada, prendre el bus, marejar-me, vomitar fins el sopar del dia abans, llençar la motxilleta, que m'ha fet l'últim servei, a la paperera del davant de la parada de Palau, fer cua, groggy perduda, perquè em donin les etiquetes per l'examen, anar a la cafeteria a intentar repondre'm, un suc de pinya i una bossa d'm&m's, rellegir paperots, Kant, sobretot Kant, i Lyotard, Nietzsche, Saussure, Wittgenstein, Russell, Hegel, Chomsky, judici del gust, gir lingüístic, consens social ..., rellegir els treballs, constatar que m'agradaria tenir una coartada que demostrés que no els he fet jo, no em recordo de res!, demanar un entrepà, a triar entre porc, porc amb formatge o porc (no menjo porc), i una aigua, entrar a l'examen, veure la pregunta: un text de Sext Empíric! la mare que em va matricular! l'únic que no m'he mirat!

Finalment acabo reconeixent que sóc tan bona que fins i tot excel·leixo en la inutilitat. Vaja que sóc una perfecta inútil! Espero, de tot cor, que el professor sigui alcohòlic, o drogaddicte, i estigui força "carregat" quan em corregeixi, sinó ja em veig perllongant la tortura.

43 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Possiblement el professos sigui tambè un perfecte inùtil i la complicitat pugui anar a favor teu, mai se sap.

la paraula de comprovació es: marrans

Sílvia ha dit...

hola, sóc nova per aquí, però espero que tinguis sort. A mi m'has fet fer el primer riure del dia...

Evocacions ha dit...

DOncs, tela marinera. Amb la quanitatat de coses que et podien preguntar i trien la menys esperada. AIxò és el joc del gat i el ratolí. El llom amb formatge té molt d'èxit.

Sergi ha dit...

El pitjor malson de tot estudiant. Esperem, doncs, que el professor sigui aquestes coses que dius... una amenaça també hi pot ajudar...

Alberich ha dit...

Els exàmens són com una mena de loteria: pots saber-te molt bé el temari i que et surti allò que precisament ni t’havies ni mirat. Ara, que jo crec que te’n sortiràs, amb entrepans de cansalada o sense...
Genial el vídeo dels Monty Python de quan estaven en forma.
Ànims i ja ens tindràs informats, que ens tens expectants, talment si ens examinéssim nosaltres ;-)

en Girbén ha dit...

No vull ni imaginar les digressions d'emergència que pot suscitar aquest "Sex Empíric"!
Pensa una cosa: que la majoria estava en la mateixa inòpia que tu, i que quan el profe us corregeixi prou que ho notarà.

MARTELL DE REUS ha dit...

Reconec que quan estudiva m'ho vaig passar força bé però que si ara ho hagués de fer em vindria molt feixuc tot plegat. La meva solidaritat!!!

fanal blau ha dit...

Tu tranquil·la i escèptica fins a la medul·la...Veuràs que tot anirà bé, i pel cap baix, un "aprovadillu"...
Bona sort, Clídice!

Allau ha dit...

Clídice, tu ens dius qui és el teu profe i el convencerem que t’aprovi (a les bones o a les no tan bones): no volem aguantar-te una altra temporada en aquest estat.

Galderich ha dit...

Pren-t'ho amb filosofia, és el millor!

Per cert, només veient el vídeo els meus índex de colesterol han pujat de cop! ;.)

Angel Corrochano ha dit...

Seguro que no es para tanto y supiste capear el temporal del examen ...
Mucha suerte
Un abrazo

El porquet ha dit...

Sempre ens quedarà el suborn...

sargantana ha dit...

segur que els astres estaven alineats..o no??
petons per si de cas...
;-))

Anònim ha dit...

Ets admirable. Jo no podria (de fet, no puc).

Olga Xirinacs ha dit...

Delirant, delirant: series bon banquet per a un tauró famolenc.

Carme Rosanas ha dit...

Je, je, je... quin estrès, nena! Quins nervis!

Ja ens explicaràs... segur que tot acaba bé!

Anònim ha dit...

M'he angoixat només de llegir la relació de fets.

A veure si aproves! Jo crec que sí...

òscar ha dit...

Jo sempre confiava, i amb força fortuna, que la lectura del meu examen es limités a les cinc primeres frases.

Segur que les teves cinc primeres frases són tan i tan excelses que faran que cap tortura es perllongui.

Brian ha dit...

Dona, però si era molt fàcil: només havies de dir-li a l'examinador que davant la impossibilitat de afirmar o negar qualsevol coneixement sobre el tal Sisè Empíric, havia de suspendre el judici (i per tant aprovar-te).

Elfreelang ha dit...

Ja veig que estudies Filosofia...espero que el malestar fos víric i no pas pels nervis de l'examen....sempre pots fer ús de la intuïció llum natural de l'anima i respondre amb un sisè sentit al Sixt empíric ( ja té gràcia que es digués empíric ....una avançat pre-Hume?)

wanderlust ha dit...

Al menys ets ordenada: vomites, repasses, menges alguna cosa i fas l'examen; malgrat diguin que l'ordre dels factors no altera el producte jo crec que si..., per anar a fer una prova d'aquest calibre millor anar arrojat que no vomitar en plena inspiració.

Garbí24 ha dit...

tant de bo el professor corregeixi dins el mateix bus...potser amb la marejada se li passen algunes coses.
Segur que no ho has fet tant malament......tranquil·la

María ha dit...

Uy, CLI!!

no sé si és el traductor o que és dilluns i encara camino alguna cosa espessa, que no sé si aquesta entrada l'entenc bé.

Vols dir que t'has presentat a un examen, t'ha sortit el tema que no portaves preparat i t'ha assegut de pena el que has menjat rematant-ho jajaja i volent guarir el teu mal estómac menjant més guarrerías en la cafeteria? és això? o jo també camino grogi? :-)


El vídeo i el seu porc, porc, porc!! es refereix a les poques opcions que t'han donat en la cafeteria o en l'examen? com vas a dubtar del bona que ets !! tu consola't mirant-me al meu, que camino més despistada que un ruc en un patatal i no atur de dir ximpleria!! jajaja


Doncs clar que com tu, no hi ha una altra!! a cas has tingut algun dubte amb tant porc com camina solt? :)))


Molts petons maca ai, Sr... a veure si esborren als dilluns del mapa!! :-)


¡¡FLEIZ SEMANA A PESAR DE LOS PESARES!!

Carme Sala ha dit...

Ostress, això si que és tenir un mal dia!
Qui coi es va inventar els exàmens en dilluns? :-(

Espero, que amb la teva retòrica fina, hagis pogut omplir el full en blanc del què bonament sigui...t'asseguro que si el mestre en llegir-te, riu tant com ric jo moltes vegades llegin-te aquí, APROVES SEGUR!

Molta sort i un petonet...ja ens explicaras.

lolita lagarto ha dit...

d'estimbar-te segur que no t'estimbaràs... dono fé de què et mereixes una bona nota, ho oloro, ho ensumo... per cert.. qui nassos és aquest Sext Empíric?:)

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Si veus que no t'aprova el profe jo tinc uns amics al Raval que per un preu apanyat ...

Joan ha dit...

Recorda que estudies perquè vols ... Si és que a sobre hem sortit masoquistes.

Tranquil·la, ara ja no hi pots fer res més que relaxar-te i tornar a gaudir del dia. Sí, ja sé que fa fred, però coi, ets lliure! (Si més no, durant uns dies ...)

Jordi Guerola ha dit...

Hilarant!

Lale Mur ha dit...

jejeje, :) Me'n recordo dels meus examens. Jo vull tornar-hi...Què graciós que és. El més fort és del "porc". M'has fet riure molt! Bona sort, no pateixis, és la llei de Murphy! :) Una abraçada

Rafel ha dit...

Si el teu examen és l'últim en ser corregit segur que passes. Després de corregir les respostes anteriors: Sextet Empíric, Sext Empire State, Sexe Empíric, Sext Oníric i Ser Empíric no tindrà més remei que aprovar-te.
;)

Puigmalet ha dit...

Comences per Sext Empíric, continues per Hume i acabes reflexionant sobre l'humor en la filosofia. Com a mínim és de notable.

En aquest memorable vídeo hi surt, al final, en Cleese llegint el seu Dirty Hungarian Phrasebook. És una aparició fugaç però suficient perquè deixi anar la clàssica "My nipples explode with delight" que vaig tractar un cop a cal Gazo. Fantàstic!

Clidice ha dit...

Ja em disculpareu que vagi tan tard responent-vos, però el tancament de l'any, l'IRPF i l'IVA m'estan "ocupant" tot el meu temps. Ara, hora d'esmorzar(2) puc fer-ho. I gràcies per comentar! :)

Puigcarbó això no ho sé, no el conec prou per saber la seva mania perfeccionista ;) vaja una parauleta eh, l'oracle últimament l'encerta :)

Epolenep hola :D! me n'alegro que hagis rigut, al final jo sempre acabo fotent-me dels meus "mals" :)

Evocacions de bona fe, crec que ho ha fet per posar-ho "fàcil", i per estalviar-se de corregir un munt de "rotllo", perquè no dir-ho :)

XeXu ai, però en aquest cas, com què la universitat és vitual, no puc dir allò de me he quedao con tu cara y se donde vives ;)

Alberich confio que si que me'n sortiré, com els gats solc caure dempeus ^^

Girbén només una paraula, només cal una paraula per tibar del fil: escepticisme, i au! a inventar! ;) Per cert que té títols genials: "Contra els matemàtics, Contra els dogmàtics" ^^

MARTELL DE REUS gràcies guapo! No t'ho pensis, tot és posar-s'hi :)

Clidice ha dit...

fanal blau veig que ho has pillat, i si, amb la filosofia jo amb l'aprovadillu m'aconformo, que cal conèixer els límits :)

Allau he plorat de l'emoció davant de la teva oferta :D em trobes un "pelet" accelerada potser? ;)

Galderich nooooooooooooooo amb filosofia nooooooooooooo :D

Ángel pues capeé como pude, más bien mal, pero si me aprueban con un 4.75 me conformo, que una conoce sus límites. Si fuera en Historia mala me hubiera puesto :)

El porquet et sobra cap pernil? ;)

sargantana els astres, en aquell instant, em sembla que estaven xocant o ves a saber: sensació de catàstrofe :D Petons :D

josepmanel i tant si podries! tot el que jo faig ho pot fer qualsevol, sinó no podria jo :)

Olga Xirinacs uf, en aquella situació, afegint-hi els Monty Python i uns quants taurons només faltarien les càmeres i apali! No m'ho hagués perdut per res! :)

Carme bé, em temo que no sé funcionar de cap més manera :( no tinc arreglu

tirantlobloc tu creus que si, jo espero que també :)

Clidice ha dit...

òscar veig que ets dels "meus", sempre refiant-nos de la bona estrella. Jo espero, com tu, que estigui tan carregat dels exàmens dels altres, que deuen ser de mil pàgines, com a mínim, perquè tothom en sap molt, que m'aprovi per alleujament :)

Brian t'anomeno assessor personal meu, si més no fins acabar la carrera :P puc pagar-te en gin-tònics? ;)

Elfreelang bé, estudio Humanitats, però tenen la punyetera mania de farcir-la de Filosofia ;) i d'intuïcions no sé pas si servidora, que és més aviat toixa, en gasta gaire :D

wanderlust això si, no se'm pot negar, com a bona comptable, una cosa al darrera de l'altra, mai vomitaria mentre escric en un exament o veig un vídeo dels Monty Python :)

garbi24 pobret, deixa deixa, al cap i a la fi, la culpa és tota meva, per no haver estudiat prou :)

María hahahaha entre los Monty Python y tu me acabé de hacer un lio! :D pero me he divertido la mar leyéndote :D Molts petons :)

La meva maleta amb nas de pallasso hi aniria si s'escaigués! però bé, he provat de no dir gaire bestieses i a veure si passo de puntetes sense fer gaire xivarri. El sidral el deixo pel blog ;)

lolita lagarto un d'aquests barbuts morts és l'Empíric aquest. Que ves quina mania de fer-nos estudiar el que van dir barbuts morts! ;)

#M# hahahahahaha vaja unes amistats que gastes eh! s'agraeix l'oferiment, però potser no caldrà, pobre xicot :D

Joan doncs mira, va ser sortir de l'examen i fer el teu raonament: sóc lliure! ... fins la propera matrícula :D

Estonetes ;P me n'alegro :)

Lale Mur la llei de Murphy ens acompanya cada dia del món, què hi farem! :) Una abraçada guapa :)

Rafel això espero! que estigui esgotat dels saberuts que em precediran :P

Puigmalet és que dels Python s'aprofita tot, com del porc ;) huis huis huis :D

Anònim ha dit...

Ep! ara reposa i buida la ment..
demà serà un altre dia

salut

Clidice ha dit...

Ai Gregori Samsa te'n faries creus de la meva capacitat de buidar la ment! ^^ aquest sol ser el mal! :P

Gemma Sara ha dit...

Sí que té mala llet el profe, sí (jo he hagut de mirar la Viquipèdia perquè no recordava de quin pal, vull dir de quina escola anava, quina vergonya...) segur que t'has inspirat, no patiscos!!!

Clidice ha dit...

Ai xiqueta! Gemma Sara, ves que vols que et diga, los mestres ja ho tenen això ;) I iai! alguna barbaritat li vai posà, que jo no callo ni sota l'aigua. Mentre m'aprovo jo ja fai lo fet ;)

Mr. Aris ha dit...

swine! swine! pensava que era pig en anglés! que bo el video!.
la carrera de que es? de filosofia?
uf, que fort! segur que has aprovat!

Anònim ha dit...

Immediatament després de riure amb els Monty Pithon he anat a Wikipedia per saber qui era Sixte Empíric. Quan anava per la tercera lectura intentant entendre quins eren els seus mèrits per ser tema d'examen, he acabat preguntant-me per què als filòsofs els agrada complicar allò que, aparentment, és tan senzill. Ànims,que segur que aproves (jo em veuria incapaç!).

Clidice ha dit...

Aris Humanitats, essent com sóc del món dels números, vaig triar la carrera més hippy que vaig trobar per fer-la lentament :)

einestzara això dic jo, si les coses es poden dir "normal" per què punyetes fer servir paraulotes? ;)

marta (volar de nit) ha dit...

Bonissim. Quantes desgracies juntes!! Abans m'he oblidat de dir que algú va dir que la poesia i la música ens consolen però el que realment consola són les desventures dels altres! Ja ho deia l'Epicur... :) La intuició em diu que vas fer un bon examen i a qui realment hem d'acompanyar en el sentiment és a la pobra motxila... al cel sia.

Clidice ha dit...

marta (volar de nit) per sort ja tinc edat d'haver perdut la capacitat de ruboritzar-me amb les meves pròpies misèries :) i si et serveixen per suavitzar els teus maldecaps a l'hora dels exàmens, me'n tinc per satisfeta ;)