divendres, 10 de juny del 2011

Web (i ràdio) de la setmana: Turnley i Subsòl

A vegades es fa difícil triar una web, o un llibre, o un blog. En les webs pots fer passar pel davant el disseny, la feina del programador, les imatges o, senzillament allò què diuen. Si aquest fos un blog especialitzat, que mai ho ha pretès, sinó justament tot el contrari, tindria un criteri clar. Com què la idea és compartir i divertir-nos, a l'estil d'aquell que exclama "goita que fan ara!", el criteri és del tot subjectiu. Vaja, el que m'agrada i el que em ve de gust a mi.

Aquesta setmana, de web em venia de gust la del fotògraf Peter Turnley, a la que no li cal ser una web espaterrant, perquè el seu contingut ja és prou impressionant. L'Ángel ja em comprendrà. (ui! se m'ha escapat un blog per aquí!)

I quin llibre lliga millor amb en Turnley que el del col·lectiu que es fa dir Unai Siset, Subsòl. Pasqual Alapont, Vicent Usó, Àlan Greus, Urbà Lozano, Esperança Camps, Manuel Baixauli i Vicent Borràs són els autors d'aquest llibre publicat el 2010 per Bromera. Subsòl no és un recull de contes a l'ús, sinó una obra conjunta de la qual no distingim els autors. Un experiment interessant dut a terme per escriptors, alguns d'ells blogaires i que podem anar trobant en blogs com El rastre de Clarisse, Més content que un gíngol o al Dietari.

De l'un i dels altres en vam parlar ahir a la ràdio. Que tingueu un bon (llarg) cap de setmana!

10 comentaris:

El porquet ha dit...

Unes fotos molt xules!

Bon cap de setmana Cli!

Casiopea ha dit...

Bon dia Clidice,

Web estudiada,
programa de ràdio escoltat,
deures fets.

M'agrada escoltar-te a la ràdio i llegir-te al blog.

Bon cap de setmana :-)

Yáiza ha dit...

Ei, bon dia!
Interessants propostes. Quan faci una estona de descans escoltaré el programa. Però ara em poso a estudiar, que si no, no m'hi posaré mai.

Bon cap de setmana a tu també!

(el meu no serà pas tan llarg... de fet, una característica pròpia de l'època d'exàmens és que els dissabtes i els diumenges són exactament iguals que la resta de dies de la setmana: biblioteca i estudi!)

Elfreelang ha dit...

Molt interessant tot el que expliques a veure si tinc temps i em passo per la web, i els blogs...bon llarg , i espero que amb sol, llarg cap de setmana!

Olga Xirinacs ha dit...

Un llibre col·lectiu sempre fa content l'editor perquè així té compradors segurs.
I el lector també està content amb la diversitat, com si li oferissin una safata de pastes variades.

Angel Corrochano ha dit...

Siempre he creído que menos es más.
Gracias por la info, por los comentarios y por las recomendaciones. Siempre un placer pasar por tu casa.
Un abrazo y buen fin de semana

Mr. Aris ha dit...

Només he llegit un tros del subsol però es magnífic, molt bona recomanació!

Anònim ha dit...

Hola Clidice eres Montse verdad?? Jo que casualidad encontrarte por segunda vez en poco tiempo. He llegado hasta aqui de casualidad desde mi blog. Muy bueno tu blog, ya ire siguiendo todo lo q vas escribiendo, bien bien

Un beso

Eduard ha dit...

Bones imatges.

Clidice ha dit...

Gràcies per passar per aquí, perdoneu que vaig una mica (molta) de bòlit :(

Iñaki si que sóc jo :) quin viatge el vostre nen! :)