divendres, 21 de desembre del 2012

Web de la setmana: TCM d'agost

Si esteu llegint aquest apunt és que, d'entrada, per a vosaltres el món no s'ha acabat. O sigui que ni eix de la Terra a can pistraus, ni alineament de planetes, ni naus de Raticulín (xiu, xiu) que valguin. Vaja que potser sí que el món s'acaba, però ningú no diu que no s'acabi bé. I ves que no sigui que els maies van decidir acabar-lo avui perquè s'havien quedat sense pedra, que mai se sap, o és que era en alguna hora concreta? A més, què es pot esperar d'una gent que fa calendaris rodons i no coneix la roda? Així, doncs, seguim una mica la tònica del blog i ens deixem de bestieses.

El canal americà per cable d'en Ted Turner, Turner Classic Movies, a l'agost va programar una pila de clàssics. Encara que us sembli que vaig tard, l'interessant és poder-se passejar per la WEB de Summer under the stars 2012, per tant, poder portar una mica d'escalfor d'estiu al cor del Nadal
d'aquí
Que tingueu un molt bon Nadal, un millor (i canalònic) Sant Esteve i que entreu al Nou Any amb totes les benaurances possibles. I si no és amb caviar i xampany, que sigui amb pa amb oli i un got de vi, però, sobretot, que sigui amb la calidesa d'una abraçada. Afegiu-hi la meva si us plau.

13 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Jo també desitjo un molt bon Nadal a l'autora d'aquest blog i també a la seva àmplia clientela lectora i comentarista, siguin regulars o passavolants!

El porquet ha dit...

Jo crec que arriba amb retard aquest final, deu venir amb Renfe.

En tot cas, Cli, et desitjo un molt bon Nadal!!! A passar-ho bé!

Mr. Aris ha dit...

El meu telèfon fix se li ha acabat el mòn, no funciona. La resta sembla que tot va. Jo també et desitjo un Bon Nadal i un feliç 2013!

Angel Corrochano ha dit...

La visitaré.
Por favor pasa unos felices días, no permitamos que nos estropeen las fiestas
Un abrazo

Garbí24 ha dit...

Bones festes i amb la pau que tots necessitem, a la teva abraçada, la veig i n'hi poso un altre.
El món no es podia acabar, faltava la independència

Anònim ha dit...

son tan tan clàssics que gairebé no en conec cap...

Vicicle ha dit...

Lapsus i jo mateix et desitgem unes bones festes i feliç any nou. Un petó, Montse.

Gemma Sara ha dit...

Una altra abraçada de part nostra!!!!!
Ande ande ande... la marimorena... :D

Anònim ha dit...

Ei, doncs merci, ja que estava pensant en revisitar a Bette Davis i Hitchckock, aprofitant les festes!

PD: Un any més tinc la consulta tarotista al blog, per si hi vols participar!

Evocacions ha dit...

Bones festes!

Olga Xirinacs ha dit...

Cada dia el món s'acaba per algú, i si s'acaba amb fartanera, tot això tens. Ja que d'aquest món no et pots emportar res, ho prens dins. Estic molt pràctica, avui.
Et desitjo un '13 simpàtic, entremaliat i ple de sorpreses agradables, no cal que siguin grans, però sí bones.
Una abraçada.

Clidice ha dit...

Gràcies a tots i totes, l'any s'acaba i espero que, amb ell, s'acabin un munt d'injustícies i vergonyes. Què no? Bé, desitjar sempre és gratis i, ves a saber! Una abraçada!

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.