dijous, 19 de febrer del 2009

El "Frikitest"

Confesso que estic ben despistada, no sé si sentir-me'n feliç o profundament malaventurada. Avui m’han passat un test, el frikitest, per a ser més exactes, i m’he entretingut en fer-lo. És evident que només pel fet d’omplir les caselles ja m’he sentit “friki” o sigui que la solució no m’ha estranyat pas gaire. La curiositat rau que fets com haver llegit “El Quixot” o haver vist dues vegades o més “Ciutadà Kane” et faci pujar la frikipuntuació. Bé, què hi farem! Encara em puc considerar afortunada de ser només “Friki total”, si hagués arribat a les categories de “Gran Friki”, “Superfriki”, “Extremadament Friki” o “El déu Friki” ja no espero a l’última: “Vagi a veure el seu psiquiatre”.


La web: http://www.frikitest.net/


La meva puntuació: 28.1718282 % Friki Total


El barem:


“Friki .............................. ≥ 15%
Friki total ....................... ≥ 25%
Gran Friki ...................... ≥ 35%
Superfriki ...................... ≥ 45%
Extremadamente friki .. ≥ 55%
El dios friki .................... ≥ 65%
Acuda al psiquiatra .......≥ 80% “


Si és que, com deia aquell: “no semo nà”.


I per si us quedava cap dubte del meu "frikisme" militant:


2 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

11.5884116 %

Tendencias Frikis

Vaja merda de puntuació! Jo que estava plenament convençut de la meva "frikitat"! Tu més friki que jo? Segur que no has fet trampa?

Bé, en realitat opino que aquest test està massa orientat al món dels ordinadors, i té la seva lògica, doncs el terme "friki" originalment feia referència només als obsessionats per les computadores. Però ara ja s’ha estès a la gent rara en general, i aquest test bé que barreja coses d’altres móns de la raresa, però continua massa centrat en la informàtica. No és ni carn ni peix o sigui que no em sembla un test vàlid. Divertit i enginyós, això sí. No cal dir que jo he marcat les cinc caselles de preguntes noves que posaria que em fan ser "friki" i que no consten.

Bé, qui no es consola és perquè no vol... M’ho agafaré pel cantó bo, i intentaré gaudir dels avantatges de sentir-me una persona més “normal” que abans de fer aquest test! Ei, i jo també he llegit el Quijote i he vist més de dos cops Citizen Kane, eh! L’Elvis decadent, quina canya...

Clidice ha dit...

hehehe m'encanta guanyar, ni que sigui en un frikitest :P però és clar, pensa que el meu primer ordinador té 25 anys i té la "barbaritat" de 6k de memòria (un ZX81 per a qui sàpiga d'arqueologia informàtica), fins i tot encara guardo fitxes perforades d'uns primers estudis ... ais! quins temps aquells! ;)