divendres, 2 de setembre del 2011

Web de la setmana: Bla, bla, bla


"Bla, bla, bla de Vincent Morisset, és un conte interactiu que explora els principis fonamentals de la comunicació humana. L'espectador fa que la història sigui possible: sense ell o ella, els personatges romanen interts, tot esperant la propera interacció. L'espectador fa clic, juga i cerca a través de les escenes, senzilles i clares, l'experiència de la conducció.

A Bla, bla, bla, s'utilitza la xerografia, el dibuix sobre paper, l'ActionScript (Flash) generant animacions, titelles, stop-motion combiant amb mapes en tems real en 3D, etc: "Volia que se sentís feta a mà, imperfecta i fràgil"." (Imatge i text extrets d'aquí)


Feu servir el so i el ratolí per passar una bona estona interactuant amb aquesta obra, penseu que, des del primer clic, en formeu part, que no n'hi haurà dues d'iguals. Si en voleu saber més de l'autor, podeu anar també a la seva web.

Divertiu-vos i bon cap de setmana!



8 comentaris:

Unknown ha dit...

Hi farem un cop d'ull...

El porquet ha dit...

Hehe, és ben curiosa! Bon cap de setmana Cli!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Gràcies per la recomanació!

Angel Corrochano ha dit...

Me alegra volver a pasar por tu blog, después de estas largas vacaciones, y encontrarte en plena forma, frescura y buenos momentos a partes iguales. por supuesto paso por la recomendación de hoy.
un abrazo y buen fin de semana

fanal blau ha dit...

És xulíssima!
Molt molt bona!
Bon cap de setmana, Clídice!

Eduard ha dit...

M'agrada molt. Gràcies.

Allau ha dit...

M'ho he passat molt bé, es poden fer una pila de coses!

Clidice ha dit...

M'agrada que us agradi :) (és que jo, amb aquestes, m'ho passo teta)