divendres, 22 de juny del 2012

Web de la setmana: Pa negre

Sense cap avenç ni cap meravella a destacar en la WEB, que es mou en el camp de la correcció més absoluta, valgui aquest apunt en homenatge a l'autor de la novel·la Pa negre, Emili Teixidor, que va morir dimarts passat.

Emili Teixidor
Bon cap de setmana i bona revetlla! Felicitats Joans i Joanes

7 comentaris:

Evocacions ha dit...

Bonic dia!

Angel Corrochano ha dit...

No leí la novela, pero la peli es cojonuda.
Buen fin de semana Clidice

Elfreelang ha dit...

Gràcies! bona revetlla!

Garbí24 ha dit...

gràcies per el recordatori i per la felicitació avançada.
bona revetlla, bon cava i bona coca (de farina)

María ha dit...

No vaig llegir la novel·la, però vaig veure la pel·lícula de Villaronga i em va agradar molt. Retrata com a poques l'ambient asfixiant d'un poble en plena post guerra espanyola . A més de ser la pel·lícula més premiada en els Goya, he llegit que és de les quals s'ajusta fidelment a la novel·la. Ha de ser algú molt sensible i lúcid aquest escriptor per retratar personatges tan humanament foscos i brillants com es mostren en aquesta obra.

Espero que l'examen del dimecres t'hagi anat bé i per fi puguis descansar aquest *finde, com has estat una nena estudiosa, segur que els teus pares et deixen sortir aquest finde de tabola per aquí:-)


Passa-ho molt bé cel.

Un petó molt gran per a tu i el factor X ...l'altre dia parlant amb el meu germà, ens acordem de vosaltres, l'oferta que us passeu per aquí a l'agost segueix en peus eh? ... pedaleando a bon ritme, no us porta gens:))

Mr. Aris ha dit...

Pa negre es una de les novel les que mes be descriu la guerra.

Clidice ha dit...

Gràcies pels comentaris :) Espero que la revetlla fos la que volíeu cadascun. María, reina, en la que encontremos una excusa nos escapamos fijo :)