divendres, 1 de juliol del 2011

Web de la setmana: els premis Alpert



La Fundació Herb Alpert, dependent del California Institute of the arts, atorga aquests premis anuals a cinc artistes independents dels camps de la dansa, el cinema o el vídeo, la música, el teatre i les arts visuals. Recompensar "els experimentadors que estan desafiant i transformant l'art, les seves respectives disciplines, i la societat" és la seva finalitat. Una bona forma d'accedir al diàleg constant que ha de tenir l'artista i la societat, en aquest cas a la banda del Pacífic, la trobareu en la seva web. Només cal abandonar els prejudicis i seguir-los la petja per poder accedir al missatge. Bon cap de setmana!


8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

hi donarem una ullada. Bon cap de setmana

Eduard ha dit...

Ja ho crec ja que els mirarem.

El porquet ha dit...

Com coi descobreixes aquests webs?

Bon cap de setmana!

Casiopea ha dit...

Hola Clidice,

Et pregunto el mateix que El porquet.

Els treballs que surten en aquesta web em fan adonar que no entenc l'art. No vull dir que el que s'exposa no estigui bé o no sigui creatiu; ho dic en el sentit que la meva concepció de l'art no sap evolucionar ... que trist per a mi.

Mr. Aris ha dit...

Bon cap de setmana!

Clidice ha dit...

Gràcies a tots, respecte a l'origen de les webs són diversos. Algunes em vénen de part dels amics que tinc en el món del disseny web, pàgines destinades a destacar webs i la tafaneria natural d'una servidora :)

carina ha dit...

Ei Clícide,
com sempre bones recomanacions, ja t'enyorva.
Una abraçada

Clidice ha dit...

Hola carina ben tornada! Una abraçada :)