divendres, 18 de maig del 2012

Web de la setmana: 50 coses ...

"Hola! sóc el teu explorador de les 50 coses per fer i tinc un secret per compartir: l'exterior està ple de criatures expectaculars i moltes aventures. Vinc per ensenyar-te a explorar-ho amb tu. Amb els meus amics del National Trust et mostrarem les 50 coses que cal fer abans de fer els 11 anys i 3/4. Sona divertit! Només necessites inscriure't (Sign up) el llistat de les 50 millors coses per fer i clicar cadascuna d'elles, trucs, viatges i oportunitats, anar a l'exterior, passar-t'ho bé, embrutar-te, tornar aquí i dir-me que has fet. Cada vegada que completis una aventura, aconseguiràs marcar una casella del requadre i participaràs en uns jocs especials. Quan completis les 50 coses per fer senceres, et convertiràs en un veritable explorador del National Trust i trobaràs una paraula secreta final. Però l'exterior és un lloc preciós i gran, i hauràs d'explicar (o t'explicaran?) els millors llocs on has passat les teves aventures, com un jardí, un parc natural o un indret del National Trust. Així què estàs esperant? Inscriu-te i surt fora a jugar."

Això és el que ens explica l'abella de la WEB i que no he traduït jo, que el meu anglès no és tan meravellós com el de la Lídia que m'ha donat un cop de mà. Coses que poden fer els infants a l'hora que remenen l'anglès, que d'això, d'ordinadors i d'anglès, en saben força més que la majoria de nosaltres, per passar un cap de setmana distrets.



Que tingueu un bon cap de setmana!

5 comentaris:

Yáiza ha dit...

Sí i no. Sí a animar la canalla a fer activitats a l'exterior, sí a motivar-los per a què vegin món i provin coses noves. No a posar-los pressió per a què facin aquestes 50 coses sí o sí abans dels 11 anys i tres quarts. No a què aquestes 50 coses a fer no les triin ells si no que vinguin donades. En teoria, els adults, quan sentim allò típic de 49 llocs que has de visitar abans de morir, ens ho prenem amb filosofia, agafem idees i viatgem als que volem i punt. Però crec que un nen es pot sentir pressionat amb una cosa així si els pares no ho gestionen bé. I si els seus amics de l'escola tenen més diners i ja n'han fet 45 i ells només n'han pogut fer 15? D'altra banda, em sembla que hi ha part de negoci en tot això... sobretot si et diuen quins són, casualment, els millors llocs on anar. Així tots els nens al mateix lloc. Tots homogenis i amb les mateixes experiències. Suggerències sí. Que et diguin el que has de fer en el teu temps d'oci a una edat tan tendra, no.

Clidice ha dit...

És per això Yaiza que el bon Déu es va inventar els pares, per relativitzar totes aquestes "empreses" i poder-ne gaudir conjuntament, sempre triant el que els vingui de gust i que els sembli millor. :) De l'homogeneïtat dels infants ... bé, recordo quan era menuda que TOTS jugàvem a gomes, TOTS jugàvem a la baldufa, TOTS fèiem la mateixa col·lecció de cromos ... per temporades. Els humans ja ho tenim això del gregarisme, a més TOTS hem crescut amb la mateixa literatura, si fa no fa, no?

Mr. Aris ha dit...

aquestes webs que ens ensenyes sempre son super interessants, tinc que visitarla

Francesc Puigcarbó ha dit...

bon cap de setmana, però el menda d'anglès ni flowers.

Elfreelang ha dit...

Sempre ens fas un regals espectaculars en forma de webs meravelloses, interessants o i peculiars ...el meu anglès el tinc rovelladíssim ! thanks! good week end!