divendres, 12 d’octubre del 2012

Web de la setmana: Gorillaz



El grup virtual Gorillaz (1998), 2D, Murdoc Niccals, Noodle i Russel Hobbs, sobretot de rock alternatiu, té aquesta WEB. No us n'esteu de visitar-la, pot fer-vos passar una bella -i estranya- estona en aquest dia tan xocant.

Bon cap de setmana!

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Ooooh! M'agradaven molt els Gorillaz i els vaig deixar de seguir. Com que els creaven una història (pel fet de ser virtuals), vaig sentir que es retiraven, però ara veig que no, que tenen alguns discs més. Però veig que en aquest vídeo més nou no hi surt la Noodle, ha deixat el grup? Hauré de posar fil a l'agulla.

Galderich ha dit...

Ostres, ni en Leb quan posava música s'hagués atrevit amb això! :-)
La pàgina massa atavaladora d'informacions i a mi el manga...

Gemma Sara ha dit...

"No sóc feliç, estic content", una frase xocant per a un dia xocant, com tu dius! (no coneixa el grup, m'ha agradat). Bon cap de setmana!

rits ha dit...

Els veig seguir al ppi i ara fa molt que no en sabia res! ni sabia que tenien una web!!! ais!!!!

María ha dit...

Aquest grup sempre m'ha resultat curiosíssim i exemplifica millor que res en qüestions de música la virtualitat pot ser tan real, com qualsevol artista de carn i ossos ... per mostra AQUESTA japoneseta olográfica que té millnes de fans a Japó i no és més que la poryección d'un aryo làser amb la veu d'una altra artistes ... si és que posats a manipular, som més ovelles que les ovelles xD :-)

Muuuchos petons preciosa, gaudeix molt del poc que ens queda d'aquest finde llarg, amb música en llauna o al natural ... però música la fi.



PD

Aaaah i muuuchas gràcies pel que tu saps ... acabaràs conirtiéndome al teu religió jajaja ... ¡¡lástima que compartamos malos fuera!!:-)

Mr. Aris ha dit...

el video clip dels zombies es molt bo...es un grup curiós aquest

Clidice ha dit...

XeXu, Galderich, Gemma Sara, rits, María, Aris gràcies per passar per aquí i comentar. Es nota que vaig una mica desfasada en la cosa de la resposta als comentaris, espero que la punta de feina que m'atabala baixi en breu. Una abraçada!