dimecres, 16 de novembre del 2011

... i ajut del bo

I per què els cecs no han de poder veure el cel i l'univers?

Només cal un cop de mà per part de cadascú de nosaltres, i es podrà fer efectiu el projecte de Toni Guntin, i de la mà de l'artista Jordi Girbén: ASTRONOMIA TÀCTIL mitjançant la plataforma Verkami.
Des de només 5 euros podem participar en l'execució d'aquest projecte, massa temps ajornat. Una solució excel·lent per regalar aquestes festes de Nadal: el val regal.

I una proposta per part meva: encara que no pogueu donar, dediqueu-li un apunt i demaneu que en dediquin els vostres lectors blogaires. Fem que la taca d'oli, que és el nostre medi, es faci ben evident. Moltes gràcies!

15 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

prenc nota, a la tarda m'hi poso. Salut

Galderich ha dit...

Això del Verkami sembla que funciona. A veure si tenen èxit aquests també!

en Girbén ha dit...

Ai, Clidice, que maca arribes a ser!
Sempre dic que totes les hores -moltes- dedicades a aquest projecte ja van ser recompensades per d'experiència de sentir la joia dels provadors de la ONCE al tocar el cel.
Tanmateix, que no hagi pogut passar de la fase experimental, que no pugui arribar a la resta del col·lectiu amb dèficits de visió, és la contrapartida dolorosa.

Rokins ha dit...

m'ho miro! interessant iniciativa....

Olga Xirinacs ha dit...

Sí que sembla interessant, i fas bé de difondre-la. Passa que l'ONCE disposa de força diners, i dota un premi literari - Roc Boronat- amb una cistellada d'euros. Mal anirà si no pot pagar aquest projecte i necessita pidolar... Em consta que fan coses força ben fetes en didàctica, i aquesta en podria ser una.
Salut de la bona.

Clidice ha dit...

Gràcies Francesc!

Galderich costarà força, que són molts calers, però cal provar-ho.

Girbén no hem de perdre la fe, la iniciativa és excel·lent, per això cal avalar-la com poguem. Em deleixo pel meu bateig :)

Rokins gràcies!

Olga Xirinacs el mal és que NO és un projecte de la ONCE, que només en fa l'assessorament tècnic. És un projecte d'en Toni Guntin, el director de l'Observatori Astronòmic de Castelltallat i d'en Jordi Girbén. Per això els cal suport econòmic. :)

en Girbén ha dit...

Diria, Olga -pel que vaig poder conèixer-ne des de dins-, que l'alta directiva de la ONCE res té a veure amb la imatge amable que encara en tenim. Vam rebre tot l'ajut desinteressat d'un seguit d'afiliats amb ocupacions pedagògiques, però de calers, després de remenar totes les opcions, ni un. I ara anirà pitjor: aquest cap d'any se'ls acaba la concessió i la subhastaran al mafiós dels casinos que més pagui pel pastís del joc.

Vicicle ha dit...

Em sembla una magnífica iniciativa. Ajudaré el que puga.

Allau ha dit...

Bona idea, Clídice. Em faré ressó d'aquest excel·lent projecte.

Carme Rosanas ha dit...

Que maco! Ara vaig a Verkami a mirar-ho

Francesc Puigcarbó ha dit...

ei! amb en Miquel no sabem trobar com s'ha de fer per comprar el val aquest. Gràcies.

Evocacions ha dit...

Sembles una escolta: sempre a punt (vull dir, trobant allò interessant!)

fanal blau ha dit...

Molt interessant el projecte i espero que s'arribi a fer.
També et dic que faré arribar aquesta convidada participativa teva a persones que sé que els pot interessar.

Garbí24 ha dit...

Ja em vaig treure el barret a can Girbén i ara ho torno a fer amb la teva publicitat

Clidice ha dit...

Gràcies Vicicle, Allau i Carme! Evo no he estat mai escolta, per l'al·lèrgia als uniformes, suposo, però ganes de trobar coses que paguen la pena no me'n falten :) fanal blau moltes gràcies! I a tu també garbi24 :)