divendres, 23 de març del 2012

Web de la setmana: Zarkana

Una òpera rock acrobàtica? Reconec el meu escepticisme, però no puc deixar d'admirar les creacions del Cirque du Soleil com el que són: la recreació d'un món que s'havia imaginat, la reinvenció d'un gènere, que estava moribund, convertint-lo en un espectacle d'evasió de luxe, amb la voluntat d'allunyar-se de la imatge de caravanes, lleons arnats i pallassos tristos i massa beguts. No sé si la dignitat passa per aquí, no sé si el circ hauria d'haver mort tranquil·lament, entre altres coses perquè no en sóc usuària, però una cosa no treu l'altra i a la web de Zarkana podeu "jugar" al circ una bona estona. En ciril·lic, pourquoi pas?



I bon cap de setmana!

6 comentaris:

Rokins ha dit...

Doncs jo tinc moltes ganes d'anar a veure un espectacle dels seus....
i... no tinc tan clar l'estat de salut del clàssic format de circ, no sé si està tan moribund com apuntes... seria una llàstima, és clar... tot i que mantenir a quatre lleons famolencs en els temps que corren no ha d'ésser fàcil....
Ptnet!

Vicicle ha dit...

Doncs la pàgina és ben divertida. M'he posat a la corda fluixa, per la cosa de l'equilibri, i he anat per terra sempre. Insistirem. Bon cap de setmana, Clidice.

Allau ha dit...

Li tinc molta tírria al circ, però cal reconèixer que la pàgina està molt bé.

Garbí24 ha dit...

practicar a la corda fluixa en aquests temps no és pas cap bestiesa...practicarem.

Gemma Sara ha dit...

És normal que em surti en rus? em sembla que aquesta web i jo no ens acabem d'entendre... Vaig veure "Alegria" i em va agradar, tan perfecte tot, tan cuidat... però el circ de tota la vida pot ser una mica depriment (recordo un espectacle fa anys que era per plorar). Ara amb la Sara li he tornat a veure la gràcia, i hi ha circs de tota la vida ben dignes, com el Circ Raluy. Bon cap de setmana!!

Clidice ha dit...

Me n'alegro que us hagi agradat la web, us agradi o no el circ :)