diumenge, 10 de maig del 2009

Problemes

Sempre treballo amb el Mozilla Firefox i veig els post tal i com vull que es vegin. Avui, però, m'han comentat que amb l'Explorer no es veien igual. En tot cas semblava com si s'haguessin mesclat els dos últims posts el de l'Acudit boiximà, que hi tenia un especial interès, i el de les Ungles de vermell. En tot cas, avisar-vos, perquè sembla que surten mesclats i faltant-ne una part. Em sap greu, però no penso treballar per a l'Explorer. Si el senyor Gates vol calers que planti taronges i vagi al mercat a vendre-les.

9 comentaris:

Montse ha dit...

Hola maca, jo treballo amb Explorer des que vaig canviar l'ordinador, ja fa uns mesos. Abans també treballava amb Mozilla. Jo et llegeixo bé, sense cap problema, ok?
¡Alto y claro! :D

Bon diumenge, reina mora!

Galderich ha dit...

Jo treballo amb el Mozilla i ho veig bé pero ho he comprovat amb l'Explorer i el Chrome i el text de les ungles et surt en l'acudit boiximà i el text del darrer apunt no et surt.
Com que a mi també em passaven coses rares l'altre dia li vaig comentar al megacrac de la informàtica, en Xavier Caballé de "Diari d'un llibre vell".
Em va comentar que el problema rau en que escribim sobre document Word i després el traspassem al bloc. Aquests documents tenen una sèrie de ports oberts que el blogger no capta i el desorienta.
Per evitar això diu que hem d'escriure sobre Word, passar-ho a bloc de notes i de bloc de notes passar-ho a blogger. O escriure directament sobre Bloc de notes.
Això encara no ho he practicat perquè m'ho va dir divendres. El proper apunt ho faré i espero que no tingui més problemes.
Això dels blocs és molt dur, si a més a més tenim problemes de configuracions...
Sort

Clidice ha dit...

No ho sé Galderich, el bloc de notes no permet hipervincles :( a més jo treballo amb OpenOffice, per tant amb el Mozilla no tinc problemes. Com sempre, el maldecap és el güindous i l'explorer :(

Galderich ha dit...

Proba-ho. Els hipervincles posa'ls dintre del blogger, que t'ho permet.

Clidice ha dit...

Gràcies Galderich, em sembla que ja ho he solventat :D (sense el teu ajut no ho hagués fet pas :D)

Francesc Puigcarbó ha dit...

amb Mozilla no se perquè no hem surten els vídeos. També tinc Opera que és molt net i endreçat. De fet ers llegia bé, el que passa és que emmig hi sortien coses rares que no alteraven però el text. Com si fossin galerades.

apasiau

Борис Савинков ha dit...

A mi la feina me la fa en Gates. Ara és filantrop i en Morcilla no. I fa uns dies et vaig veure codis html barrejats pel texte. En Morcilla té molta premsa, però passa el mateix amb el futbol ;-) he he he.

Manel Aljama ha dit...

Jo sóc de Mozilla/Firefox i si tinc un problema la culpa sempre és de Internet Explorer ja que no és un estàndar. Ja n'hi ha prou de monopoli. Ni falta que ens fa. Fa anys que tinc Firefox i paciència si alguna coseta no acaba d'anar. Sempre hi ha un col.laborador disposat a arreglar el tema.
Petons

Clidice ha dit...

Jo ja no sé que sóc, només sé que encara no he abandonat l'Illa Tortuga :)