dimarts, 11 d’agost del 2009

Llista de danys ...


... després de la tempesta de diumenge:

2 aparells de TV
1 ordinador i mig
1 modem adsl
1 impressora
1 dvd

olé oléééééééé

(intentant reparar el desastre mode on)

12 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

No tens cap assegurança?

Bé, sempre és bon moment per modernitzar el maquinari de casa, però surt una mica car si passa sovint! ;-)

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Jo ara et podria preguntar si quan marxes no desendolles els aparells elèctrics, precisament per evitar això que expliques que t’ha passat. Però no ho faré, entre altres motius perquè jo tampoc ho faig i em podria trobar amb el mateix problema que tu. Dit això, si necessites alguna cosa, utilitzar l'ordinador, l'impressora, el modem, el dvd, la tele, prendre un cafè, etc., ja ho saps, a Sarrià tens la porta oberta pel que et convingui.

Francesc Puigcarbó ha dit...

JO TINC LA MANIA DE DESENDOLLAR-HO TOT QUAN HI HA TEMPESTA. Aixó no vol dir que un dia no m'en recordaré i em petarà tot. A banda de l'assegurança, no se si pots reclamar a FECSA, aixó sol ser degut a una pujada sobtada de la tensio del corrent, llevat que et caigués un llampec a casa.

Ferran Porta ha dit...

Oops!, doncs sí que devia ser un peazo tempesta, no? Espero que aconseguiu reparar les desfetes, i que no hagueu de re/comprar tot d'aparells de nou! :(

Manel Aljama ha dit...

Quan és sobrecàrrega per culpa del submnistrador d'electricitat tenim drret a una indemnització. Caldrà veure si pels llamps també.

Quan era petit i havia tempesta amb llamps i trons sempre deien de desconnectar televisors i rentadores. Potser ja en tenien experiència...

Garbí24 ha dit...

Ara es hora de repassar be les polisses d'asegurançes , i resar per que paguin .
Que sigui lleu..........

miquel ha dit...

Merda, quin desatre!
Ho sento, noia.

Clidice ha dit...

Gràcies pels consells i pel suport.

Si, vam badar perquè ja no hi havia llum i el mal va venir ràpidament per les antenes i la línia telefònica. O sigui que, consell: desendolleu-ho TOT.

Si, tinc assegurança i em pagaran un 25-30% de tot el mal. Cal entendre que molts electrodomèstics, tot i que funcionaven correctament, ja eren una mica antics i són irreparables. Però bé, és el correcte en aquests casos.

I, al final, no passa res, només són diners, i només de pensar que hagués hagut de viure (una altra vegada) una tempesta elèctrica d'aquest calibre allà dalt d'una muntanya ... bé, val més que se m'hagi fos el PC i que durant unes setmanes hagi d'anar amb un portàtil tronat :)

Petons everybody :D

Allau ha dit...

Ostres, Clídice, sembles un parallamps! Aquí a Barcelona encara és hora que veiem una tempesta (i amb prou feina dues gotes de pluja).

ddriver ha dit...

podia haver estat pitjor!!mentres no hi hagi danys personals tot be

Clidice ha dit...

ALLAU doncs vine aquí al peu de Montserrat que, quan s'hi posa, no s'hi posa pas per poc ;P (és que som molt exagerats els de poble, ja se sap ^^)

DDRIVER, ja tens raó ja, els calers emprenyen però només són calers, mentre no se'm cremin els del menjar rai! :D

Pantagruel ha dit...

M'he equivocat de post, però creo que em vas entendre ;-)