dilluns, 25 de maig del 2009

Drets



Va ser aprovada per TOTS els països de l'Assemblea General de l'ONU. Si no ens la creiem i no creiem que cal fer-la complir, en ares d'un mal interpretat respecte a la diferència, perquè no fem una pira i la cremem i, de passada, ens immolem la humanitat sencera?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa 15 dies que feia 76 anys des de la crema de llibres per part dels nazis. I això també va passar més a prop amb la llibreria de Pompeu Fabra sota el lema "abajo la inteligencia"

Aquestes coses no s'han d'oblidar...

http://lexicografia.blogspot.com/2008/05/de-la-destrucci-de-la-biblioteca-de.html

Galderich ha dit...

Clídice, has vingut carregada de piles de l'excursió a Montserrat...!

Malgrat tot em sembla que la humanitat ja s'està immolant...

Clidice ha dit...

Ramon, el nazisme és un dels perills més immediats que tenim amb el nostre desencís i la nostra dimissió de la societat.

Galderich, saps? el que més em terroritza és quan llegeixo i escolto missatges des d'aquí que diuen: res és possible. Aleshores penso que aquesta gent creu que el millor serà que matem els infants i després ens suïcidem. T'asseguro que els fotria un jec d'hòsties, així, literalment.

Clidice ha dit...

Evidentment, Galderich, la meva vehemència no anava dirigida a tu :) ni a ningú en especial :D que quan una es posa floclòrica ...

Francesc Puigcarbó ha dit...

que ho sàpiga i a la pràctica, els humans o homínids, de drets pocs en tenim i a sobre escadussers... la resta com diria Cioràn, paraules, paraules, paraules.....

Galderich ha dit...

Ara acabo de llegir els dos comentaris darrers que has fet.

Ja, ja... el problema és que et dono la raó i ja he interpretat que no anava per a mi! Veig que has tingut una hora i quart de remordiments pensant... m'he passat!

Sobre el que dius em recorda el cas de la meva germana petita que en la seva època flowers sempre em deia que em tranquil·litzés i que no m'escandalitzés per a res! Un dia em va dir: ara entenc perquè t'escandalitzaves i t'escandalitzes tant!

Reconec que intento portar el tema de la ràbia de manera més tranquil·la per fer pedagogia indirecta del que m'interessa directament. Malgrat això, tots els mètodes són comptabibles i necessaris!