divendres, 23 de juliol del 2010

Web de la setmana: Chopin


Tomek Sikora és un fotògraf polonès força interessant. "La fotografia, per a mi, és una forma de joc, permet la cerca sense fi. Visualment, les seves possibilitats són il·limitades, sobretot si un va més enllà de les regles establertes. En el moment de prendre una simple foto pot esdevenir el començament d'un camí fascinant - al final del qual la imatge creada s'ha carregat d'emoció de gran abast per comes poden sorprendre fins i tot al mateix autor, la imatge que li agradaria tenir."

Maciej Baszewicz és un dissenyador gràfic, polonès també, i membre de Grafika Wydawnicza.

Ambdós ens ofereixen aquesta web d'un àlbum molt especial de Chopin. Perdeu-hi una mica d'estona, amb so, per suposat. I, si podeu, feu un tomb per les altres dues, penso que són bons llocs per invertir segons de vida.


15 comentaris:

Striper ha dit...

Una obra expresiva i fresca m'agrada, no el conexia.

Alberich ha dit...

Una magnífica combinació de la música de Chopin i les imatges, que conserva el càlid romanticisme dels Nocturns. He gaudit una bona estona, veient-la, sentint-la i escoltant-la (no és la mateixa cosa sentir que escoltar, com tu ja saps):)

Joan ha dit...

Tot un descobriment. Vaig a perdre'm-hi una estoneta més.

Lluís Bosch ha dit...

Clidice, has tocat un dels meus punts dèbils, que es diu Chopin.

David ha dit...

Quines fotografies més magnífiques! Gràcies per compartir el descobriment! Salut!

sànset i utnoa ha dit...

Molt interessant la web!

Les fotos del paisatge i de la gent estan molt i molt bé. Qui en sabés prou!

I com no, tot lliga amb la música i les lletres.

*Sànset*

Manel Aljama ha dit...

Això és una autèntica troballa. Un fotògraf diguem-ne jove, sí :P i aquestes peces de Beethoven diguem-ne immortals. Això estava a la web però tu l'has triat i així demostres tenir un bon gust artístic (i per això no crec que t'afalagui de cap manera, crec que és així i punt)

Ps: no vull caure en el comentari fàcil: “les fotos són molt adients per la calor que fa...”

Garbí24 ha dit...

Doncs si, hi ha gent que en sap, i molt

María ha dit...

Hola CLÍDICE,

disculpa que no te escriba en catalán, pero es que ni lo entiendo muy bien, y de escribirlo, ya ni idea, así es que tendría que tirar de traductor y a saber lo que saldría:-)

Oye, que ni sé, cómo he llegado aquí fíjate, vamos es que ni sabía que tenías blog, por la razón que sea, he caído en la cuenta de ello al recordar que tenía link, si es que soy un desastre chica.

Bueno, de lo poquito que te he entendido, lo que sí que te puedo decir es que tu fotógrafo polaco es una maravilla, casi parecen cuadros al oleo impresionistas, fíjate y además me regalas uno de mis pianistas favoritos, Chopin, es el romántico más maravilloso que existe al piano, único problem, si lo escuchas en horas bajas...¡¡terminbas por los suelos!! pero aún a gatas, merece la pena.

Oye, CLÍDIDCE, ha sido un placer.

La entrada de abajo, no la entiendo demasiado ¿qué tiene que ver la taberna ATB con la globalización ?
Bueno, no te preocupes, supongo que te refieres a que como dos o tres cosas, que quedan por el mundo, no está a la venta ¿es eso?

Pues, sí, estoy contigo.
Bueno, yo tampoco y tú menos, seguro:-)


Un besito CLÍDICE y ¡¡feliz finde!!

PD
Me pasaré si no entiendo algo te pregunto ¿OK?


PD2
También para tu gremlim, de 20 años jajaja

Anònim ha dit...

La pàgina web està bé (però tinc uns petits problemes amb el so). La fotografia ens ha permès captar moments importants de la història. Que no es perdi mai!

Clidice ha dit...

Striper me n'alegro que t'agradi, que sigui "fresca" la fa molt adient per aquests dies no trobes? :P

Alberich doncs ja ho veus, no tot són guixarots a les parets, ni hip-hop en aquesta casa ;) si t'he de ser sincera, quan "escolto" música, solc fer-ho amb la barroca, una societat fascinant :)

Joan espero que n'hagis gaudit de la "pèrdua" :)

Lluís Bosch t'agrada? doncs mira i jo que me n'alegro! :)

David per això estem aquí, per compartir descobriments :) Salut!

Sànset és que hi ha gent, per tot el món, que en sap un niu de fer feina :)

Manel Aljama hahahahah doncs si que ho són d'adients si :P però bé, hi ha molta gent que fa troballes, jo només sóc una aprenent de "trobadora" ;P

garbi24 i ho ensenya perquè nosaltres en gaudim! :)

Maria bienvenida! y no pasa nada, aquí se puede escribir en lo que se quiera, siempre que san Google lo tenga en su memória ;) Respecto al fotógrafo és bueno, si, tiene una mirada especial. Y respecto a ATB, en el blog procuro presentar otros blogs, siempre que puedo, también lo hago en mi blog de podcasting, donde cuelgo los espacios de radio que hago sobre blogs en la radio local. El vídeo que acompaña el apunte lo conocí en casa de ATB, un local que considero muy recomendable porqué se aprende mucho ahí, sobretodo a dialogar con respeto con personas que pueden estar pensando de forma diametralmente opuesta a la tuya. Será porque no me gusta la palabra tolerancia y adoro la palabra respeto, y de eso, en esa taberna, hay bastante :) Puedes venir cuando quieras, y el catalán que utilizo es bastante estandar por lo que google no hará muchas burradas con la traducción. Y atrévete, es una lengua romance, como la tuya, es muy fácil, imagina que nosotros lo hablamos ya de pequeñitos! ;) Un beso :)

Albert B. i R. doncs és llàstima això del so, perquè està molt bé i lliga a la perfecció. És un treball força acurat :)

Arqueòleg Glamurós ha dit...

Genial que algú ens doni a conèixer aquests petits tresors artístics que romanen amagats a la xarxa!

Clidice ha dit...

Me n'alegro que t'agradi Arqueòleg, als que no mirem la televisió, si no són anuncis, i que últimament hem aparcat llegir fins que no ens acostumem a les putes ulleres progressives, ens cal fer alguna cosa "de profit". :)

Comtessa d´Angeville ha dit...

Polònia mola!! Mone cap allà un dia d'estos Clidice!

Clidice ha dit...

Missenyora la Comtessa res m'abelliria més! a vore quan em deixen a l'atur estos d'ara i puc dedicar el temps a moure'm un pelet ;) Per cert que ens caldrà averiguar de què fan els gin-tònics allí, ho dic per anar avançant feina :D