divendres, 2 de juliol del 2010

Web de la setmana: Kick-Ass

I pel mateix preu li mostrem una pel·lícula i un còmic!
 "A mi me ha gustado mucho, es cine para divertirse ademas me han encantado, como lector de comics, los muchos guiños que hay por toda la pelicula. Realmente critica a una sociedad que va a su bola y nadie ayuda a nadie"  d'aquí.

I és que ja comença a ser costum que, quan s'ha d'estrenar una pel·lícula, se'n faci una web. Kick Ass dubto que passi a la història del cinema com una gran obra, però probablement sigui la millor fórmula per comprendre l'imaginari adolescent d'avui, del tot americanitzat.

"Politicament incorrecta, amb altes dosis de mala llet, no desmereix massa el comic" del meu nebot. Diuen que es plena de violència gratuïta, de llenguatge obscè. Bé, potser si que és més real del que voldríem creure i ens entestem en no veure. En tot cas la seva web és aquesta i això segur, no és art i assaig.

Imatges de la pel·lícula:


Imatges del Còmic:

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Violència gratuïta? Llenguatge obscè? M'interessa! No, seriosament, m'encurioseix molt la pel·li, i me n'han parlat bé. No vaig mai al cinema darrerament, però a veure si faig un pensament.

Garbí24 ha dit...

Aquí sempre s'hi apren alguna cosa....
Bon i calent cap de setmana!!!

sànset i utnoa ha dit...

Mmmmmmm... aquestes coses no em van gaire, però com sempre recomanes coses que ho valen hi treurem el cap.

Bon cap de Setmana!

*Sànset*

Xiruquero-kumbaià ha dit...

He buscat al traductor (http://es.babelfish.yahoo.com/translate_txt) què vol dir això de "kick ass" i diu que vol dir "asno del retroceso". Quin nom més estrany, oi?

Robert ha dit...

el còmic encara el vaig poder acabar i no em va desagradar gens, però la peli la vaig trobar infumable, marededeusenyor quina manera de gastar-se els cuartus...potser no tenia el dia, però la vaig trobar horrible,..sobretot els 3o primers minuts del tot vomitius, després, mira, per no reconeixer que has malgastat la pasta deixes anar alguna rialleta però, noi, vaja birria...

demà a La Vanguardia per 1 euro si que donen una bona peli...

Lluís Bosch ha dit...

Reconec humilment que m'he divertit molt amb la patada al cul.

Clidice ha dit...

XeXu la pel·li no l'he vist, però hi ha una mica de tot al respecte :)

garbi24 gràcies per venir! :) Bon cap de setmana! :)

Sànset si més no que encurioseixin ;) bon cap de setmana als dos! :)

hahahaha Xiruquero una mostra més de la prudència que cal amb els traductors. Kick Ass vol dir "coça al cul" :)

Robert bé, potser si que no tenies el dia ;P en tot cas jo no l'he vista, però el meu nebot de guàrdia (ja grandassot i comicaddicte) em comenta que no està pas malament. :D

Lluís Bosch d'això es tracta, sense cap pretensió, encara que els autors parlin de moralina :)