divendres, 16 de març del 2012

Web de la setmana: Value your friends

"A Bèlgica, l'ajut al desenvolupament, té dos grans enemics: la indiferència i les idees ben pensants però mal pensades."

Amb Value your friends, l'entitat Iles de Paix belga, nascuda sota els auspicis del capellà i missioner, Premi Nobel de la Pau 1958, Dominique Pire el 1962, pretén fer-nos adonar d'allò que cal en els països sotsdesenvolupats. Amb un senzill joc, si entrem pel Facebook, ens valoraran en euros els amics, veurem com podem gastar el nostre capital per ajudar al desenvolupament real, i de forma sensata, d'aquestes àrees del planeta tan castigades. No us proposo que doneu, sinó que penseu en els llocs i en les formes, moltes vegades, rumiar-hi ja és un gran pas. Això sí, en francès.

Bon cap de setmana!

3 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

no està malament, així veus que es el que pots fer...molt moderns aquests belgues

Angel Corrochano ha dit...

Atravesamos una crisis sin precedentes en esta parte del mundo (la occidental), pero parece que hemos olvidado que la inmensa mayoría del planeta sigue en una crisis permanente, en muchos aspectos causada de forma directa por los propios intereses de los países occidentales, (entre los cuales nos encontramos)
Está bien que no olvidemos.
Me paso por la web
Buen fin de semana

Francesc Puigcarbó ha dit...

una idea interessant, que ens recorda el que hauriem de saber i fer.

Bon cqap de setmana.