diumenge, 11 d’abril de 2010

Cotxe escombra


Doncs res, que avui em toca fer de "cotxe escombra" i fotògrafa "oficial" del quefe. Perquè se celebra la Primera Portals, la volta en BTT a Montserrat.

Considerant que hi ha 1.000 corredors, ja cal que m'endugui algun llibre, el portàtil, la Nintendo, la mitja, el coixí de fer puntes ...

22 comentaris:

Jordi Tudó ha dit...

Bona aquesta, sobretot la mitja de coixí, hahaa.

Que surti be la trne doncs.

Salut i sort

F.Puigcarbó ha dit...

ho veus, com ets dona t'han posa't de cotxe escombra, això es discriminació,et podien haver posa't de cotxe aspiradora, que és més modern i fa més fi.

Que vagi bé.

garbi24 ha dit...

Amb mil corredors el que hauràs de agafar es un bon remolc.....

Ferran ha dit...

Aitx, que fins que no he entrat al web que adjuntes, no sabia què era una... com es diu? BTT!

Ben fet, dona, tu còmoda i escarxofada al vehicle, i ells que suin la cansalada! ;)

Anònim ha dit...

Amb la de gent que hi ha, just el contrari, tindràs molta feina!

Clidice ha dit...

ei ei ei que no sóc cotxe escombra de tothom eh! que una és ruc, però controladament :D

Alberich ha dit...

Que t'ho passis molt bé, amb tot els "gadgets" que t'emportes. Fer d'escombra d'una cursa és una feina por agraïda.Una vegada em va tocar fer-ho: era a peu, llarga i hi havia un parell de prostàtics que no se'ls podia deixar enrere.Feste'n una idea.
Salut.

montserratqp ha dit...

Ai, Clídice, com es nota que la tens sempre apropet...jo, en el teu cas, no faria res de res, només contemplarla i emocionar-me.

Minnie ha dit...

Clídice sort que com dius no ets el cotxe escombra oficial!!!Hauries d'anar amb un minibús!;)

Allau ha dit...

Espero que ho deixaràs tot ben net, que s'hi pugui menjar sopes.

pol ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rafel ha dit...

Aviam , si cada ciclista té un cotxe escombra, això multiplicat per mil corredors és igual a uns 1.000 cotxes escombra fent una cadena humana ( o rodada) al voltant de Montserrat.

:)

Carme ha dit...

Què? com va l'escombrada... has hagut de pencar molt?

Suposo que al cap i a la fi té la seva gràcia... com totes les coses...

MARTELL DE REUS ha dit...

Nos tb hem sortit amb btt avui però enlloc de cotxe escombra dúiem telèfons mòbils en un bonic recorregut on curiosament no hi havia gens de cobertura.

Evocacions ha dit...

Un honor. Ja saps perquè i perquè. Ara vaig al cinema. Ja deus ser a casa. Amb tants i tants comentaris com tens, em feia mandra fer-te un. Sempre m'ha cridat l'atenció la foto (?)

joanfer ha dit...

Espero que hagi anat bé el dia! ;)

Clidice ha dit...

Jordi Tudó quan t'has acostumat a fer d'auxiliar tècnic d'algú que tan aviat puja muntanyes, pesca, va amb bicicleta ... aprens a anar ben proveïda de gadgets per passar l'estona :)

Francesc P. veus? en això no hi havia pensat jo hahahahahaha què bo! :)

garbi24 ui no! que cadascú escombri els de ca seu! ;)

Ferran no saps que és una BTT??? marededéusenyor! ^^

Albert B. i R. gens ni mica, que tots eren molt professionals :) la veritat és que he flipat de la quantitat de gent que està com una roca! :)

Alberich ai pobre!!! m'has fet riure imaginant-te, a tu i als prostàtics hihihi :)

montserratqp qualsevol excusa és bona per trepitjar-la :) jo ho procuro fer cada setmana :)

Minnie un minibús? potser un tràiler i tot! hahahaha amb 1.200 corredors! :)

Allau tot net i polit, es poden menjar sopes en tot el recorregut :D que una é pobre, pero aseá

Rafel sortosament la majoria s'havien "d'autoescombrar", per la qual cosa els cotxes que ho anàvem seguint (saltant d'avituallament en avituallament, que no pas al darrera estil Tour) no érem gaires :)

Carme ja ta tot net i endreçat :) tothom a casa, reposat i content. Bé, suposo :) Si, fer esport, per a alguns malalts té molta gràcia :)

MARTELL apa que també vosaltres! :D segons en quins recorreguts val molt la pena dur un vehicle de suport. Nosaltres vam anar a fer la Ruta del Císter en BTT i sort de dur cotxe de suport, que un se'ns va trencar dues costelles en una pinya :s

Evocacions vaja! :O res, el que vale, vale .... Bon cinema. La foto?

joanfer SÍ! bé, el matí, la tarda, intentant fer un treball de filosofia no tant, com si diguéssim. Estic epistemològicament i hermenèutica fins ... les gònades. Puto Kuhn, puto Gadamer! Aaaaaaaaahhhhhh! què no podeu parlar normal o què? (t'ho dic a tu que ja m'entens :P)

joanfer ha dit...

hahahahah... Si et serveix de consòl penso el mateix que tu. De fet, a la meva època d'institut, que era bastant més descarat que ara, li feia la mateixa pregunta als profes. Si llegim una paràgraf sencer que no s'entén res i després tu ens hos expliques en dos línies, perquè no ho va fer així aquest?? hahahah... En fi, només et puc dir que, almenys de moment, jo no m'he tornat tant refifi per explicar les coses... ;P

Clidice ha dit...

me n'alegro pels teus alumnes joanfer, llàstima que aquesta màxima no l'emprin els escriptors de material docent per la UOC. Potser l'interès és que ens allunyem de la filosofia i no pas ens hi apropem :(

Galderich ha dit...

Veig que ja estas recuperada de tant d'esforç i que ja ets a casa.
El vídeo, molt bo. Em sembla que ja vas ser tu qui en va penjar un altre del mateix autor. Molt bo!

PD. Qué fort, a la comprovació de paraula em surt: ganchon. Que has fet ganxet?

Ferran ha dit...

T'hi "churo": ni idea. Jo és que vaig a peu o amb el metro! :)

Clidice ha dit...

hahahah Ferran :) la veritat és que quan fas un esport sempre tens la sensació que tothom sap de què va :) ho sento, hauria d'haver escrit Bicicleta de Muntanya, però és que ni se'm va acudir :)

Si Galderich, les Triplettes de Belleville és una pel·lícula genial :) no, ganxet ja fa temps que no en faig, quan vaig fer totes les cortines de casa me'n vaig atipar :)