dijous, 8 de juliol del 2010

Per no sentir el "soroll" del carrer

Si, ja ho sé, música dos dies seguits? Però les espelmes a Sant Hegel i a Sant Goethe no han funcionat, ja sabia jo que era atea per alguna cosa! Ens entenem alguns, oi? Bé, en tot cas aquesta és d'aquelles que m'agrada escoltar-les una vegada i una altra, amb els auriculars posats.  Downtown train. Tom Waits

28 comentaris:

Alberich ha dit...

Aquest "soroll" no m'ha deixat dormir aquesta nit. Recony de la "roja"!...M'apunto a la música que suggereixes i a qualsevol cambra insonoritzada que m'aïlli de la onada de nacionalisme espanyolista que ens envaeix.
Salut

MARTELL DE REUS ha dit...

Si el Caudillo d'España ho va ser "por la gràcia de Dios" és evident que per la via pia no tenim res a fer per protegir-nos d'aquests veïns tan desagradables que ens ha tocat tenir.

Lluís Bosch ha dit...

Quin món més bèstia! Anit estava tot concentrat escrivinit i de sobte vaig pensar que havien tornat els dinosaures. Jo tenia posada l'espelmeta a Sant Walter Benjamin, màstir. Però queda clar que ser ateu té un preu.

Puigmalet ha dit...

L'aportació de Catalunya a Espanya continua essent exagerada. En tots els àmbits! I de resposta, ens donen pel sac.

Gran cançó! Vaig tenir la sort de veure'l en directe.

Allau ha dit...

Bubucel·la: Malaltia infecciosa i contagiosa d’origen víric, caracteritzada per l’aparició d’un exantema amb pruïja, que afecta sobretot a l'amiguet de Yogi.

Unknown ha dit...

Fins i tot jo, que visc en un lloc bastant tranquil, els claxons retronaven.
Estic farta del pa i circ.

LEBLANSKY ha dit...

Haw, haw, encomanar-se a sant Tom Waits és una gran idea. No sé si és milagrero, però com a músic és genial!

òscar ha dit...

No sé com porten a Holanda el tema de les beatificacions però, molt em temo, que a la Catalunya orange diumenge nit ens caldrà el santoral sencer per no escoltar cridòria al carrer.

Francesc Puigcarbó ha dit...

"ME LO DICES O ME LO CUENTAS", ara, hem d'anar amb Holanda, almenys els mascles catalans, que hi ha una porno star que diu farà fel·lació gratis als seus 8.ooo seguidors de Twitter (ja m'hi he apuntat) si guanya Holanda a Espanya. Dona! ho ha de comprendre, va bé una felació de tant en tant, que pel rulé ja ens hi donen prou i sovint.

kweilan ha dit...

A mi m'encanta el Tom Waits! I és una solució magnífica.

Barbollaire ha dit...

Tom Waits!!!
I una de les meves preferides, com in the neighbourhood, la versió que va fer del Somwhere de West Side Story i que em va servir per donar títol al meu blog.

I és que aquest home, quan li vaga, es capaç de fer unes cançons d'una bellesa estranya i fosca...

I si, posant Tom Waits, ja serà cert allò que em deies que "tenim" una edat X¬DDDD (d'acord, d'acord, jo dues..;¬) )

Amb teu permís et deixo una bosseta de petonets dolços nina.
:¬)**

(paraula de pas "Castores"... quin records aquells "tebeos" de la Disney on sortien les Aventures dels nebots d'en Donald que sempre portaven a sobre el "Manual de los jovenes castores", podió, podió...)

sànset i utnoa ha dit...

Un sant que pintava gira-sols ens treurà del merder!

Espero...

I tot per culpa d'un pop i d'un paio de la Poblade Segur!!!

*Sànset*

fanal blau ha dit...

vaja...jo venia a dir-te que Tom Waits...transporta! :)

Montse ha dit...

Tom Waits també sense auriculars.

Reivindico!

Brian ha dit...

Prova amb Sant Erasme de Rotterdam i el seu Elogi de la follia.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Estic pensant en comprar-me un petard per primera vegada a la vida per dedicar-lo als meu veïns en cas de victòria "orange".Passa que no sé com funcionen i igual encara em carregaria el gat... O me l'hauria de fotre pel... Ehem, i això del "twitter" com funciona?

(Què dir del Tom Waits que no hagi escrit ja al meu blog?)

Anònim ha dit...

Més que una "marea" en són no gaires que criden molt. Fa ràbia, però hem d'intentar no perdre la calma. El dia 10 en serem molts i molts i molts més!

David ha dit...

Estic amb en Brian: encara ens queda Sant Erasme. Tant de bo aquest ens escolti!
I sobre la cançó, què en puc dir? De les millors d'en Waits (ara m'ha vingut al cap una versió infumable que en va fer Rod Stewart fa uns anys... quin poc respecte...).
Salut i Holanda!

Jan X.C. ha dit...

Sí, concordo que fan molt soroll però numèricament, no en són pas tants... Posa't com a exemple, un bloc d'habitatges de 40 unitats. Posa que cada una en tingui 3 membre de mitjana. En un bloc de 120 persones, només que n'hi hagi 6, un misèrrim 5%, que tinguin 5 petards cadascú ja et semblarà que, si en 10 minuts, els tiren tots (30 petards) el bloc està ple d'espanyolistes.

Doncs no, error. Ningú sap què pensa la "massa silenciosa", per més que molts se la vulguin "apropiar".

Et semblarà que està ple d'aficionats a la roja quan en realitat no són més que quatre gats. Els quatre gats que representen el PP i C's (i alguns socialistes) en la única enquesta científicament vàlida: les eleccions.

No perdem la calma. El dissabte esperem que es vegi realment de quin peu calça aquest país. I el diumenge que bramin els 4 de sempre. Total, un mundial és una desgràcia que només passa cada 4 anys.

Jan X.C. ha dit...

Ah, i concordo, gran disc el Rain Dogs, i gran cançó.

Tom Waits és un bàlsam cultural esplèndid davant de tanta excitació irracional.

Ferran Porta ha dit...

Hauria d'haver vist aaquest post teu ahir per la nit. Quin malson, també aqui dalt!

Agnès Setrill. ha dit...

Sort que el dissabte veurem senyeres i estelades, perquè amb tanta bandera espanyola, ja no se ni on visc!

Striper ha dit...

no la coneixia m'agradat.

rits ha dit...

havia escoltat aquesta cançó cantada per algú altre, però no recordo qui. La veu del Tom Waits és tan especial!

Gabriel ha dit...

Ei, Clídice, per mi com si vols posar dos o tres dies posts musicals...determinada música m'agrada molt més que determinats sorolls que ens envaeixen aquests dies els nostres carrers.
Magnífica cançó. Magnífic Tom Waits!

Clidice ha dit...

Alberich això de "l'arroja" comença a ser angoixant, perquè no són molts però fan molt de xivarri i ens desperta vells fantasmes :(

MARTELL DE REUS molt agut ;) si, realment el mal és aquest, encomanar-nos a qui no toca :)

Lluís Bosch em sembla que, malauradament, als ateus no se'ns escolta a les altures, ni tan sols al parnàs de la intel·lectualitat ;) què hi farem! :P

Puigmalet quina potra, en directe! (això sí que és important, no l'altra bestiesa)

Allau huas huas huas quantes n'has ficat de juntes! pobre Bubu, què t'ha fet? :)

Eulàlia Mesalles imagino que això del pa i circ és el "natural", atenent que funciona de fa mil·lennis. Per sort sempre n'hi ha que no s'ho acaben d'empassar i narinan!

LEBLANSKY si :) reconec que em va costar una mica el Waits, i que no sempre m'agrada, i que a vegades prefereixo escoltar-lo que no pas veure'l, però bé, posar-te els cascos i oblidar-te dels "sorolls" és un gran què :)

òscar ja no ho sé, havent-hi tants catalans embolicats amb la senyera que segueixen "l'arroja", aquí sempre estem barrejant coses. Bé, aquí i, pel que sembla, a la resta del món, que diuen que la selecció alemanya se l'havien "apropiat" la dreta més dura d'allà :(

Francesc Puigcarbó mare meva! el que fan algunes per sortir als papers! no, no si tu trobes que et convé, no seré pas jo qui et digui que no ho provis ;)

Clidice ha dit...

kweilan oi que si? sempre a l'mp3 (o 4) :)

barbollaire gràcies pels petons :) amb els teus comentaris sempre aprenc coses :) primer costa, però després li veus la bellesa a aquest ésser estrany :)

Sànset oi que és surrealista? la culpa de tot és d'un pop i un paio de la Pobla de Segur, que segur que deu anar dopat amb rafatia "El raier" ;)

fanal blau tens tota la raó, escoltar-lo és com entrar en un altre món, gairebé et creus que tot és possible, res és bo o dolent :)

Arare així m'agrada! amb pancarta o només amb senyera? ;)

Brian no sé si gosar, no se m'enfadarà el de Rotterdam per molestar-lo per aquestes bestieses? Especialment agut mestre :)

Òscar Roig i Carrera vaja! un altre que s'apunta al twiter per motius ... mmmm ... diguem-ne crematístics? :P millor que no te'l compris el petard, pobre Zelig :P

Albert B. i R. deu ser per com m'han criat, però aquests que criden tan i tan fort, i pel que criden, encara que siguin pocs, em fan por. Em van ensenyar a tenir-ne por :(

David és qua això d'en Rod Stewart no té nom, sempre que l'esmenten el veig amb aquelles malles de lleopard ... ai, quina angoixa, encara em sortirà una pansa uacs! :P Salut i Holanda! ;)

Medit hola :) acabo de descobrir el teu blog i m'ha fet molt feliç, tot allò que tingui a veure amb l'arquitectura m'apassiona :) Respecte al teu comentari està molt bé posar-hi seny, però alguns patim de reflex condicionat envers a tot allò que ve de l'Espanya carpetovetònica, massa por ficada dins en la infantesa :( racionalitzar-ho ens ha de ser molt útil :)

Clidice ha dit...

Ferran em sembla al·lucinant que passés això a Berlín, o n'hi ha molts o és que en saben molt de fer soroll. De fet, hi incloc els afeccionats del Barça en les seves celebracions, hi ha una capacitat infinita de demostrar falta de respecte envers els demés que em sembla insultant.

Agnès S. les estelades seran un bàlsam per a la nostra ànima ferida :D

Striper doncs si no coneixies Tom Waits te l'aconsello, però en petites dosis :)

rits en Rod Stewart és qui també l'ha cantada, però no és "ben bé" el mateix, em temo :)

Gabriel si, tens raó, al final sempre ens quedarà la música! :)