dilluns, 15 de febrer del 2010

Ràdio: Riell Bulevard

 
Riell al Delta. 14-02-10. Felip

Dijous passat, a Ràdio Esparreguera, vam tenir el privilegi de poder fer una entrevista a l'Eulàlia Mesalles, una de les autores del blog Riell Bulevard. Us la linko aquí


Només em resta donar-los les gràcies per la seva amabilitat.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a tu per pensar en nosaltres!

I tinc ganes de sentir-me... però alhora fa una mica de vergonya: un mateix se sent amb veu estranya i una mica ridícul, però ho superaré ;)

Clidice ha dit...

Em sap greu decebre't Eulàlia, però no ho superes mai :(

i no et pots figurar la tortura que representa haver-se d'escoltar si us plau per força per veure que cal canviar i on l'has espifiada :( és una cura d'humilitat potser excessiva fins i tot ;)

Lluís Bosch ha dit...

A veure si em funcionen els altaveus i no la vergonya. Tot i que sigui l'Eulàlia qui parla, em sento gairebe com si fos jo. Salut!

Allau ha dit...

Jo ja ho vaig sentir divendres passat i vaig trobar que les dues vau estar brillants, com si no haguessiu fet altra cosa a la vida.

LEBLANSKY ha dit...

És divertit això d'intentar adaptar el que llegeixes amb la veu de la seua autora, i em costa, no ho identifico. Ep, el missatge, sí!

Ferran Porta ha dit...

Vaig poder saludar l'Eulàlia personalment, fa uns mesos. Té (tenen) un blog potent. M'escoltaré l'entrevista. Gràcies! (i salutacions a l'Eulàlia)