divendres, 11 de juny del 2010

Web de la setmana: Zeus olímpic?


Working Element és, com diu la web un col·lectiu creatiu fet per directors, fotògrafs, escriptors, compositors, editors, foto il·lustradors, dissenyadors i cineastes, però el que em té fascinada és la imatge que domina contínuament la web, en totes les pàgines i amb diverses accions, i és aquesta
 

8 comentaris:

Angel Corrochano ha dit...

Me paso le le pego un buen vistazo
Gracias

en Girbén ha dit...

Ja corro a dir-t'ho: és finíssima l'associació que fas. A Zeus ni se l'esmenta a la Web..., però és ell de totes totes!
Ve i no ve al cas: tinc a punt un apunt sobre els satèl·lits femenins de Júpiter/Zeus...

sànset i utnoa ha dit...

Una gran imatge d'un senyor que va manar molt.

Encara tindran raó els antics i seguirà manant. Espero tardar en comprovar-ho!

*Sànset*

Lluís Bosch ha dit...

Intel·ligent i elegant, dos adjectius que no sempre van junts. Si algun dia puc fer una cosa així ja em puc morir tranquil...

Garbí24 ha dit...

i si hi posessin aquest al govern? evidentment no faria res, però almenys no la cagaria!!!

Puigmalet ha dit...

Al web: Our work / Still. Magnífic!

Rokins ha dit...

Molt guapa... bona troballa... treballs super xulos... i la web en si mateixa tb està molt bé. L'ús de recursos està molt mesurat i estan utilitzats amb molta gràcia.
A part de que és molt ràpida i funciona molt bé....
Gràcies per la recomanació.
Una abraçada!

Clidice ha dit...

Gracias a ti Ángel por la visita :)

Girbén només veure-la vaig pensar-ho: "és ell!" i al damunt és una punyetera web molt bona! :) espero l'apunt en candeletes, que a mi l'Olimp em perd :)

Sànset manar, el que es diu manar, Zeus va manar poc, en tot cas en l'imaginari, però era un déu força divertit, ell a la seva, un calavera com no n'hi ha i no es ficava gaire en els assumptes humans. Avantatges de no tenir un déu únic :)

Home Lluís! només és posar-s'hi! :) d'un dia per l'altre segur que no, però no dubto gens que te'n sortiries :)

garbi24 calla calla, que dels que no fan res ja n'hi ha massa! millor que votem amb consciència, o que acceptem la crua i trista realitat: els humans som imperfectes, els de dalt i els de baix. En temps de Zeus això es tenia molt clar.

Puigmalet és que no té desperdici, tan discreta ella, la pàgina, vull dir, amb aquest senyor que esperes que "faci alguna cosa" i, en realitat, té força rerafons :)

rokins no només hi ha bon material al web, sinó que també hi ha bons cervells (o bon cervell) al darrera. Sense floritures, neta, i a l'hora amb un disseny que atrau certs esperits :)