dissabte, 19 de juny del 2010

Ràdio: El radar de Sarrià

En Miquel Saumell, no el de la foto sinó el seu besnét, publica amb força periodicitat la seva columna a El radar de Sarrià. També podem trobar els seus articles a El Punt, edició de Barcelona i de Girona. Aquí podeu escoltar l'entrevista que va concedir-nos. Així, finalment, en l'últim episodi de la temporada hem parlat de política! ... o no.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant la reflexió que fas sobre els blocs, el seu caire informatiu i el seu contingut ("La gent, si veu massa cosa, s'atabala"). No hi havia pensat mai. Crec que també és interessant oferir punts de vista diferents als mitjans tradicionals i argumentar-ho mitjançant enllaços, encara que quedi quasi llarg com una notícia. Amb tot, tb és cert que potser molta gent busca en el bloc la claredat. M'has portat a pensar-hi i reflexionar-hi molt, de veritat!

Jordi Cirach ha dit...

Fantàstica foto! Un home d'altres temps, en temps actual.

Espero que t'interessi l'Especial Sant Joan de L'imperdible de ℓ'Àηimα.
Records i bona revetlla!

>Jordi Cirach
L'imperdible de ℓ'Àηimα
http://www.imperdibleanima.blogspot.com
Per votar pel bloc : http://www.premisblocs.cat/bloc/372
Moltes gràcies!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Clídice, vas construint una radiografia ben interessant del que es pot trobar a la Catosfera.

Un plaer això de llegir-te i escoltar-te.

I un altre gran plaer compartir Ateneuesfera amb tu!

Arqueòleg Glamurós ha dit...

wow q xula la foto de capçalera!! Ets tu?? Que esportista!

Clidice ha dit...

Hola Albert B. i R. aquest ha estat també un dels temes que s'han tractat a la reunió de l'Ateneuesfera. Hi ha blogs per tot i per a tots els gustos, personalment, per a certs temes m'agrada trobar-me els apunts com suspesos en l'aire, nets i polits. Cada cosa té el seu medi, la gràcia és la varietat :)

Gràcies Imperdible, n'estaré al cas :)

Igualment Víctor Pàmies, va ser tot un privilegi que em convidessiu :)

Si Arqueòleg sóc jo :) i potser no tan esportista i si més descerebrada! hahaha

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Intueixo que el meu besavi estaria encantat de sortir fotografiat en un blog tan concorregut com el teu. Moltes gràcies, ens anirem llegint.

L'apuntador ha dit...

Hola Clídice!
M'ha agradat la secció que li vas dedicar al Miquel. M'he subscrit al podcast i aniré sentint la resta. Seguiràs la temporada que ve fent aquesta secció sobre blogs?

Clidice ha dit...

ei apuntador perdona, m'havia saltat aquest comentari sense voler. Doncs no sé pas si seguiré la temporada que ve sobre blogs, dependrà del que vulgui la conductora del magazín :) tot i que a mi m'agradaria, m'he quedat sense poder parlar de tanta gent!