dissabte, 12 de setembre del 2009

Sobre l'Afganistan

Podeu llegir aquí i aquí. Gràcies.

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

el primer enllaç tira de demagógia i omet que a les guerres tots son dolents, no hi ha talibans bons que porten benzina al poble. No fotem.

Quan al segon no ns explica res que malauradament no sabessim o intuissim. Que és una guerra fa molt de temps que se sap i que no es pot guanyar també...., els hi podrien preguntars als de la ex Unió Soviética.

Striper ha dit...

Sincerament les noticies que puguin difondre els asesins he intolerants islamites nio tenen cap credibilidad algu que creu de llei negar asistencia a uuna persona perque es dona , que vols que et digui.

Ferran Porta ha dit...

Un fangar de mil dimonis, on milions de persones s'hi han trobat atrapades sense opció a triar si s'hi volen quedar o no. Un caos. Una desgràcia.

Francesc Puigcarbó ha dit...

amb vens a güevo, aquests pals d'esquiar que duus tu o la senyora de la foto de posat inrepid, perqué es porten. M'en trobo sortint amb la bici per Matadepera i rodalies que els dues i van caminant normal però amb els pals aquests, i almenys per aci a baix s'em fa rar.

gatot ha dit...

a vegades és agradable comprovar que l'adjectiu "sapiens" té encara algun sentit...

gràcies pels enllaços

assumpta ha dit...

T'agraeixo els enllaços. Ara m'hi poso!

Galderich ha dit...

El problema és que qui rep sempre són els mateixos... i per totes parts!

Clidice ha dit...

Hola a tots, gràcies pels comentaris. En aquest cas no em posiciono. No hi estic explícitament d'acord ni en contra. Només és un altre punt de vista. I en Galderich potser ho resumeix perfectament: sempre reben els mateixos ... i per totes parts!