divendres, 23 d’octubre del 2009

Estatutet



Un article que, per a mi, diu el que ha de dir. No sé pas, però, si les seves prediccions no pequen d'optimistes.

7 comentaris:

Júlia ha dit...

Interessant escrit, però crec que peca del que pequen molts, de creure que Catalunya és una mena de blog coherent i unificat, la cosa no és així ni de bon tros i sembla que fa por analitzar la realitat real.

També faré una precisió històrica a l'article, ja que no admet comentaris de tothom, el que calia bombardejar cada cinquanta anys era Barcelona, a causa dels aldarulls urbans de l'època, també de signe divers i motivats per diverses causes.

I tampoc Espanya no és l'estat espanyol. Vaja, crec.

Júlia ha dit...

L'exemple cubà també es desafortunat i mostra el trist destí dels petits estats, va caure en mans americanes i després en mans soviètiques i ara està com està. Malgrat la mitologia.

Striper ha dit...

Mai entendre que un tribunal de garanties depengui de la ideoligia dels seus membres.

Galderich ha dit...

No sé, no sé... no m'ha acabat d'agradar malgrat que tingui alguns elements interessants. El que sí que és cert és que l'Estatut ha posat entre les cordes a l'Estat. Una vegada vist això, com sempre, no farem res col·lectivament i l'Estat ho sap.

Garbí24 ha dit...

Estatutet...que acabarà ben retalladet.

Anònim ha dit...

I dale!! M'encanta veure quantissims futuròlegs apocalíptics tenim a Catalunya, desitjosos de ressucitar la nefasta ideologia del "Quant pitjor millor", la mateixa que va dur al Partit Comunista Alemany a saltar d'alegria quan Hitler va entrar a la Cancilleria... mesos despres estaven tots al camp d'extermini!

Clidice ha dit...

Si JÚLIA, tens raó en les teves precisions, però el senyor Grabulosa, és el SENYOR Grabulosa ^^

Si STRIPER és una demostració més que no estem més que en una democràcia tutelada ... pels que manaven abans :(

Aquí és per on em falla a mi també GALDERICH, penso que els que viuen de la Tordera en amunt tenen molt poca idea de com és "l'altra Catalunya" ;)

GARBI24 retalladet, ridiculet, minvadet, i desproveïdet de qualsevol entitateta, o sigui que seguirem sent un país de fireta :(

GLAMBOY69 que no n'eren tants home! mira que t'agrada agafar-t'ho a la valenta! :D només és una veu, que diu algunes coses que alguns considerem encertades i d'altres que no tant. No et nego que al darrera sempre hi ha el "fantasma" al que al·ludeixes, però seria una bubota molt petita, donada l'entitat de la nacioneta catalaneta no trobes? Guan quis ;)