dimarts, 24 de novembre del 2009

Coses que passen a Barcelona: floretes



Ja tinc una edat (o dues) i no estic gaire acostumada a que els homes em tirin floretes. Quan era més jove perquè ... doncs, ara que ho rumio, no ho sé, i ara que no sóc tan jove perquè ... sí, ara si que ho sé. En tot cas no és habitual en mi rebre'n, i si a algun despistat se li acut tampoc és que ho interpreti massa bé.

Així em va passar que l'altre dia passejava amb una amiga per Barcelona. Anàvem caminant i rient, feia bo. Se'ns va creuar un home vell de color (negre). Quan vam arribar a la seva alçada, em mira i em digue amb accent cubà:

Que hermosa que eres, carajo!

En la vida hagués pensat que m'agradaria tant que em diguessin això. Si m'hagués dit guapa hagués pensat que no hi tocava, però aquesta ha estat la floreta més esplèndida que ningú m'hagi dedicat mai i dubto que ningú me'n dediqui una altra de millor.

Caballero, por usted, que sabe que decirle a una mujer.


I a vosaltres? quina ha estat la millor floreta que mai algú us hagi dedicat?

28 comentaris:

Striper ha dit...

Jo recordo una que va venir e un noi,i no me la esperava gens, i de fa moltsims anys recordo una que em van dir que era un toll de sensibilitat i tendresa.

pratinsky ha dit...

¿Qué miras, pallaso?
Assegut al metro de Barcelona, passades les dues de la tarda, amb els auriculars posats, amb les ulleres llegint (desxifrant) una novel·la. Sento crits i corredisses per el passadís i en aixecar la vista del llibre, veig una parella de punks (en el sentit més estereotípic del terme) que es comunica a crits i a llarga distància (per el que fa a l'entorn on ens trobem). La relació semblava de domini exagerat per part del mascle, la noia (que pobreta no tenía cap virtut física que me la fes atractiva), duia una mena de torniquet de seda nuat a la cuixa.
Era allò el que mirava.
No em va donar temps de respondre ja estaven baixant a l'andana de la estació.
En fi, respecte a la teva aventi: Que negro más sabroso.

Allau ha dit...

Darrerament les que tu em dediques ;p

Galderich ha dit...

A mi una vegada una noia em va dir, amb no sé en quina intenció...,:
- No et ser imaginar en situació erótica!
Suposo que havia una intenció perquè la meva dona es va emprenyar i va començar a rajar d'ella com feu les dones... amb mala llet corporativa!
Malgrat aquest divertit incident, ningú més m'ha dit res del que jo pugui recordar a més de l'àvia... Afortunadament, que sóc molt tímid i em posaria vermell... :-(

Jesús M. Tibau ha dit...

les mimllors floretes les he rebut al blog

bamboo ha dit...

La floreta més maca que recordo,(tinc bona memòria)perquè fa moooolt temps, era que tenia una mirada encisadora i sabia escoltar com ningú. (Tafanera que sempre he estat!)
També existeix el cretí que diu "Ets la dona dels meus somnis" i després somia de debò, pagant dones,dones, i més dones. Inaudit !

Garbí24 ha dit...

Les millors floretes.....potser les que m'han dit sense paraules, una mirada que et segueix, un somriure de complicitat......
Llàstima que poques....

rits ha dit...

no és que en rebi gaires de floretes, però el pitjor és que tampoc les sé acceptar.... les grolleres, les responc amb un moc, i les boniques, doncs em saturen i no sé com reaccionar... no n'he aprés encara.. què hi farem

Francesc Puigcarbó ha dit...

no va amb mi la cosa, ara, l'altra dia sortint de casa em va pasar pel costat una noia d'uns trenta anys que era una cosa..... espectacular, i mentre dissimuladament la mirava amb cara d'idiota vaig exclamar Verge Santa!


Canviant de tema. Encara surt el banner a la banda esquerra de la pantalla, com el meu ordinador es vellet com jo i va lent, puc entreveure el nom de l'empresa que envia la informació publicitaria, però no ho he vist del tot bé, intentarè esbrinar-ho i et passaré l'adreça.

salut morenassa!

Isabel de Yzaguirre ha dit...

tu ets com una onada, puges i baixes. No sé si te n'has adonat, però quan tu pujes, jo pujo amb tu.I quan tu baixes, jo baixo amb tu i t'espero. No em fa res, perquè tu ets la MEVA ONADA...

Helena Bonals ha dit...

Al meu bloc em van tractar de "midons", la qual els trobadors equiparaven amb el senyor feudal en el seu tracte cortès.

Als vint anys un home gran a La Rioja em va dir a mi i uns amics: "Esta chica és maja, és más maja que la hostia".

matilde urbach ha dit...

No fa gaire. M'alegro de veure't. (De fet era sempre m'alegro...; però ho vaig trobar exagerat)

Joan Calsapeu ha dit...

No me'n recordo. L'última floreta que em van tirar ara deu ser una flor descolorida i seca. Jo bé que en subministro, de mots florals, però en rebo ben pocs. Snif.

MARTELL DE REUS ha dit...

No és cap floreta, al contrari, algun español m'ha dit "eres muy simpàtico, no pareces catalan"

Thera ha dit...

No recordo què em van dir, sembla que ho he oblidat, però va ser durant els meus anys d'estudiant a la gran capital, un matí passant pel carrer tot anant a buscar el tren, i recordo que em vaig sentir ben cofoia. Salut :)

Lluís Bosch ha dit...

També hi ha les floretes ambígües: un noi molt simpàtic, o molt intel·ligent. Sí que reconeixen valors, però ometen l'atractiu sexual. Quan el príncep Charles li va dir "tampax" a la seva estimada, un calfred em va recórrer l'esquena: m'hauria agradat rebre una floreta equivalent. Com seria en masculí?

Anònim ha dit...

Treballo en una obra i et puc assegurat que rebre aquests tipus de comentari, no vol dir res: li ho diuen a tot ser viu de sexe femení d'entre 10 i 99 anys, no tenen criteri!
Jo sento una vergonya: homes de 60 anys piropejant enens q podrien ser la seva neta... en fi!

assumpta ha dit...

Doncs ara no puc recordar-ne cap amb exactitud. No hi he reparat mai en pensar-hi.
Petons, wapaaaaaaaaaaaaaa!!!
;)

Clidice ha dit...

Striper caram! aquest toca eh! :)

Coi pratinsky més que floreta això era un cactus :)

Allau això meu no són floretes, és admiració pura i dura :)

Pobret Galderich, quina mala fe aquesta mossa! això no es diu mai, ni que sigui veritat! hi ha gent que no sap anar pels "puestus" :P

Jesús, no m'estranya gens, que ho treballes molt això :)

Uf! bamboo si un home em diu això, de ser la dona dels seus somnis, li costarà atrapar-me, perquè quin tip de córrer, "lagartu lagartu" :P

Vaja garbi24, això deu ser que t'hi fixes poc :)

No hi pateixis rits, tu ets de les meves ;) amb els anys se n'aprén :)

Francesc P. gràssies ressalat!!! ;P

Caram Isabel quin un de més llarg ;P

hahahaha Helena la segona part de la frase, "más maja que la hostia", m'encanta!

matilde i perquè? jo sempre m'alegro de veure-us per aquí :D

Pobrizó Joan, i les teves donetes no et tiren floretes? caxiiiiisssss :)

MARTELL jo a aquest sempre contesto: "pos vaya! hasta ahora no me habias parecido español!" ;P

Thera és que les floretes et deixen ben satisfeta, que la gent diu moltes mentides en això :)

Lluís doncs a mi em diu qui sigui que sóc el seu tampax i t'asseguro que poca fira fem! no sóc gaire romancera jo, però tot té uns límits, ecs :P I si que sembles molt simpàtic i intel·ligent (huas huas!)

glamboy69 m'he passat la vida a l'obra i sé una mica de què va. Per cert, carinyo, ja t'ho han dit que ets un aixafaguitarres com la "cop d'un pin" :P Si no fossis tan absolutament glamourós i meravellós t'odiaria per desmerèixer el que em va dir aquell vellet entranyable i encantador :D (si ej keee, ja ho diuen: gent jove, pa tou hihihihi)

Joana ha dit...

A mi no m'agrada que em tiren floretes, i quan m'en tiren em pose tan nerviosa que no sé el que m'han dit, així que no et puc contestar, el que faig es caminar més ràpid.
Bé aquest estiu passejant per la platja sí que em vaig riure molt quan un home ja ben entradet en edat em va parar per preguntar-me l'hora i em va soltar que li havien dit que a la platja no hi havia sirenes, però que acabava de trobar-ne una. Vaig començar a riure i cada vegada que ho penssava em descollonava, anava sola i la gent que em mirava devia pensar que m'havia tornat boja.

Anònim ha dit...

A Barcelona?...et puc dir,bella princesa,que al meu poble en sabem molt de tirar floretes,vaja que les tirem a rams.

"El Doraemon Català"

kweilan ha dit...

Ni idea. De més jove, em posava nerviosa i ara, no me'n diuen i si ho fan, sóc bastant antipàtica però si hi ha gent que em parla pel carrer, doncs m'agrada seguir la conversa.

Carme Rosanas ha dit...

Jo que ja tinc dues o tres edats... (si tu entens una o dues, ves què he de dir, jo) fa molt i molt que no em tiren floretes pel carrer. Quan era jove si que me'n deien i no m'agradava gaire. Però la més original que m'han dit ja fa uns anys, molts, va ser un noi que no coneixia de res, però que ens creuàvem sempre per la carretera, en cotxe, aproximadament al mateix lloc, a la mateixa hora cada matí, un dia me'l trobo al super i em diu. "Per fi! m'alegro de veure't al natural, sempre et veig en llauna" em va fer tanta gràcia! La relació no va prosperar, per això... que amb una floreta no n'hi ha prou!

miquel ha dit...

A mi no em cal veure't de prop per tirar-te una floreta :-)

Minnie ha dit...

"Tienes más salero que la cuerda de un relojero!"

La veritat és que me'l va dir una senyora gran però em va fer gràcia igualment a més el vaig trobar original.

Unknown ha dit...

Un floreta es "per definicio" una frase afalagadora que diu un desconegut? Si es aixi la frase del tampax que deia en Lluis queda descartada... i per tant no afegire aqui dues floretes intimes que m'han adreçat amants diferents i que son les millors que m'hagi dit mai.

Dit aixo no dire la millor floreta sino la darrera, que va ser aquest estiu a Turquia. Un noi... molt mes jove que jo, em seguia les passes xiuxiuejant i jo no entenia ni un borrall i pensava que el noi anava pensant en veu alta. Al cap de pocs minuts de caminar dues passes darrere meu va alçar la veu i vaig sentir, en angles:
"sexy lady!"
Ah! era aixo!caram, caram....

Montse ha dit...

Jo la que recordo més divertida és la que em va dir un andalús quan baixava del Blauet, l'any passat, a estepona. Va el tio i em diu

¡Esto es un cuerpo y no el de la Guardia Civil!

Jo coneixia el "piropu", perquè és una floreta molt popular, però a mi no me l'havien dit mai!

Em vaig fer un tip de riure i encara, quan ho recordo, em venen ganes de riure, perquè qui m'ho va dir segurament tenia moooooolt menys anys que jo 8que tinc tres edats, com la carme), hehehe...

Clidice ha dit...

-assumpta-, mal fet dona, que cada vegada es fan més escassos. I guapa tuuuuu!!! ;P

Joana no cal contestar :) només sentir-te íntimament satisfeta si la floreta no ofèn. N'hi ha que si, però n'hi ha que t'alegren el dia :)

Caram Doraemon, espero que no les tireu amb test i tot :P gràcies per la floreta :)

kweilan això es treballa dona, que les coses bones cal aprendre a caçar-les al vol! caxis amb el cristianisme i la seva modèstia! :P

Carme doncs no està malament la floreta, tampoc cal anar a més, la seva funció no és aconseguir res més que expressar allò que et ve al cap i rebre-ho amb alegria, que la "coza ta mu mala" :D

És una floreta fantàstica pere moltíssimes gràcies :)

hahahaha Minnie si que té gràcia si, no l'havia sentida mai aquesta :)

Ui! Eulàlia i quina satisfacció no? ;P et, pourquoi pas?

Si Arare és popular, però si te la diuen amb gràcia ... ^^ i els més joves solen ser més intel·ligents i aprecien millor les qualitats d'una dona amb vàries edats (hihihi)