dimecres, 11 de novembre del 2009

El Boss i la literatura

Espai de llibres és el blog de la Biblioteca ca n'Altamira de Cerdanyola del Vallès. Val la pena passar-hi, tot i que, aquesta vegada, amb l'excusa d'uns textos de Nick Hornby, ens regalin amb cinc versions de Thunder Road de Bruce Springsteen. Us poso la que més m'ha agradat a mi, però aneu-hi a veure les altres, no tenen desperdici. Gràcies Espai!

9 comentaris:

Striper ha dit...

Coi si que es un bon premi per llegir, si Bon dia.

Allau ha dit...

Recolzo la recomanació de Clídice, aquesta pàgina "espai de llibres" és molt amena i atractiva pels que ens agrada la lectura (i en aquest cas, la música).

en Girbén ha dit...

No sóc molt de l'Springsteen -i gens del rock d'estadi- i tanmateix, les quatre rodes de la seva cosmologia americana em remeten a una imatge persistent.
Per a fer les muntanyes dels ubics parcs temàtics americans apilen i apilen les desferres de centenars de Chevys, de Pontiacs, de Fords... I després els recobreixen amb ciment projectat.
Unes falses muntanyes que en realitat són els sepulcres de centenars i milers d'automòbils.
Aquesta és la imatge.

Endora ha dit...

Olé noia, passava per aquí i m'he quedat més estona del que creia... ummm m'ha agrada molt el teu estil, tornaré! ah i ... bona vida encara que no acabem sent riques... !

Francesc Puigcarbó ha dit...

me l'apunto....gràcies per la recomanació

Anònim ha dit...

Genial Boss com sempre! M'encanta quan un músic està tan per sobre del be i del mal que reinventa el seu pròpi llegat musical!

GEMMA ha dit...

Uau!! Gràcies Montserrat per aquests 5 minuts i 24 segons "brucenians"!

Espai de llibres ha dit...

Gràcies per la menció, Clídice! M'agrada que agradi aquest vídeo: com diu glamboy69, el Boss reinventant la seva pròpia cançó.

Clidice ha dit...

Striper bona nit :D gràcies per venir :D

Allau ui! malament anem si comencem a coincidir ;P

Girbén jo si que en sóc d'estadi, perquè m'agrada tant confondre'm amb la multitud com perdrem en una muntanya tota sola. Serà que necessito sensacions extremes :) Ei, molt interessant el que expliques, no en tenia ni idea (cap novetat d'altra banda, no tinc idea de tantes coses :D)

Endora Hola! passa passa, que veuràs el piset :P gràcies per venir, ens llegim! :)

Ben fet Francesc P és un bon blog :)

glamboy69 és que el Boss és molt Boss, a part d'estar boníssim!!! :P

hehehehehe GEMMA, a més aquí el Bruce té un look força interessant :)

Gràcies a tu Espai de llibres pel teu blog que tantes bones estones ens dóna! :)