dissabte, 28 de novembre del 2009

Més intimitats




En Girbén, de Foravial, em repta a cal Riell Bulevard, que això cada cop més s'assembla a una reunió de tupperware, a mostrar la meva tauleta de nit. Cap problema, a condició de què no sigueu gaire criticaires. Que una no va néixer per a mestressa de sa casa ja fa una pila d'anys que ho tinc assumit. I que una és curta de temps, també. Ah! en voleu detalls? tsè tsè, si és que: com sou!


El llibre, Fata Morgana USA, que em va tocar al Piscolabis. LEGALMENT Puigmalet!

La resta ja se sap, el clàssic que té una comptable de mitja edat a la tauleta de nit, algunes assussena, molts llibres d'auto-ajut, els quenfollets, dansbrauns i larcsons de rigor i poca cosa més. Ah! si, les ulleres, per allò dels braços curts i una llibreta on escric poemes ensucrats per a l'associació de diabètics irredempts.

Ei! i per la quantitat ara no tingueu una idea equivocada de mi eh! la primera és la que val, tot això només és per impressionar! la feina que vaig tenir a fer la composició!

I aprofito per mostrar-vos el proper despertador que tinc previst comprar-me aquests reis, igual que el que em va despertar a Arnes quan vaig anar a fer la Via verda.

21 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

no he tingut mai llibre a la tauleta de nit, no és per res, és que sóc els que posa el cap al coixi ehi es queda clapat. Ara, una llibreteta amb un llapis per apuntar els somnis, si! sinó després els oblido.
Quan al despertador, em vull un, ja em diràs on els venen.

Bon cap de setmana

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Dona, Clídice, no el compris pas el despertador. No et gastis els diners.
Demana'l als Reis..(una mica de picardia, no?). Al cap i a la fi crec que tens moltes possibilitats que te'l portin: has estat bona noia, no?

Striper ha dit...

Calaix que no te calaix , tambe el podries obrir no?

Garbí24 ha dit...

Veig que tens molta feina a fer...al llit, ho dic per la quantitat de llibres eh!!!.
Em quedo amb el suposo, capçal de llit antic son una maravella, incloent el soroll del nyec nyec...

Allau ha dit...

Compte, Clídice, que si comences a apilar llibres en equilibri precari pot ser que alguna nit et despertin de mala manera!

en Girbén ha dit...

Les de poble no teniu tauletes... teniu veritables taules! Ja m'agradaria veure't amb una d'1x2 pams!
Suposo que ara em pertoca fer una bonica composició i ensenyar-la. L'Mp3 dels meus roncs ja dic que me l'estalviaré.

Lluís Bosch ha dit...

Clidice: te m'has avançat! Jo estava pensant en com afrontar el repte de les intimitats al Riell, però veig que m'has estalviat la feina. De fet i ben pensat crec que tu saps tractar aquestes qüestions molt millor, o sigui que res, a veure què en surt de la suma d'intimitats exposades...

matilde urbach ha dit...

Qué limpio todo, qué limpio, que dirien en Faemino y Cansado.

Ferran Porta ha dit...

Clídice!, torno de vacances a temps per descobrir que la teva tauleta de nit sembla l'aparador d'una botiga. Ta ple de coses!

rits ha dit...

ostres, doncs aquest despertador deu sonar de meravella!

la tauleta, molt ben aprofitada!

Cris (V/N) ha dit...

jajajjajaa, la meva tauleta s'assembla bastant a la teva, ulleres incloses, encara que hi acumulo un munt de revistes de fotografia :) M'ha encantat conèixer un raconet més de tu, petons!!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs la meva, també s'hi assembla bastant. Com que és una mica més petita, no hi ha tants pilons, però... més o menys... o sigui que pel que fa a mi no et criticaré gens. Una tauleta de nit sense llibres la trobaria massa buida.

Sergi ha dit...

Només diré una cosa... has considerat comprar-te una estanteria de l'IKEA?

Galderich ha dit...

Això no és una tauleta de nit, és un taulell de botiga!
Jo no l'ensenyo perquè és el caos, com la taule de treball... No tinc remei. Jo no els tindria tant apilats sinó fets un garbuix en piles no tant estables...
En fi, prepara un altre faristol que en Puigmalet tenia raó...

Allau ha dit...

Nena, m'acabo d'assabentar de "lo teu" amb en Galderich. A partir d'ara t'anomenaré Circe, per bruixa!

Quim ha dit...

Estimada Clídice, estic encuriosit amb la capçalera del seu llit. Intueixo que és magnífica. Una abraçada

Clidice ha dit...

Francesc P., sempre he llegit al llit, com què sóc dels que pensen que el bipedisme és un error evolutiu, la majoria de les coses les faig en posició horitzontal ;)

Xiruquero com es nota que no ets la mare de la família! i no, no solc ser bona noia, que les bones noies van al cel, i les dolentes a tot arreu :P

Striper el que hi ha dins els calaixos no ho sabràs pas ^^

hahahaha garbi24, això del nyec nyec ... doncs, ehem, bé, si, d'aixòòò, què dèiem? :P

Allau, els apilo molt ordenadament :) que vaig anar a monges i aquestes coses queden :)

Girbén no s'hi val fer trampes!!! que jo vaig agafar la càmera i vaig fer la foto, només vaig treure un kleenex, i, com suposaràs, jo no ronco, que sóc una senyora! :) i si ronco ho negaré sempre :P

Lluís vinga! reconec que tinc una certa curiositat ;) (naaaaa, la tinc tota :P)

matilde que tinc filtre de pols a la càmera! que és megapijadelamuerrrteeee :P

Aquestes coses Ferran se'n diuen llibres, és una cosa de paper on hi ha gent que hi escriu coses i després ho vénen i en cobren una altra cosa que es diu drets d'autor ... deixa, ja t'ho explicaré quan siguis més gran :P

rits ni t'ho pots imaginar! no t'espanta gens! i si, sort que tinc les Billy de ca n'Ikea al costat :P

Les revistes de fotografia Cris estan a l'altra tauleta, que és la del fotògraf "oficial" ;P

Carme tu si que m'entens! hi ha gent que hi posa "coses" que no són llibres, jo no sabria viure sense :)

XeXu si mai has de muntar una Billy de ca n'Ikea avisa'm, vindré presta amb el meu tornavís elèctric i en un no res la tens muntada, en sóc una "pofezionás", "mimmamente" ;P

Galderich la tauleta de nit la puc ensenyar, la de treball ni cuita en ratafia! hihihihi

Allau adoro Circe, és la meva bruixa preferida :)

Benvolgut Quim (adoro les formalitats!), la capçalera del meu llit és de ferro forjat cordovès, però no és cap antigalla, només és una capçalera que em va agradar :)

Joana ha dit...

A la meua també en tinc uns quants, no tants com tu. En aquest moments tres que ja he llegit però que m'agrada rellegir i una novel·la encuadernada que m'agrada moltíssim del senyor Puigcarbó que mai no ha publicat.
El despertador que proposes és dels que hauríem de tenir tots, el problema seria que mai no hi seríem a hora a la feina.
Un post molt original i unes intimitats molt sanes.
Una abraçada.

Thera ha dit...

Ostres... les nostres capçaleres s'assemblen... m'agrada molt i molt el ferro forjat :) I m'has fet adonar que déu-ni-dó amb els llibres que hi tinc al damunt de la tauleta, demà poso ordre! Salut!

Rafel ha dit...

Això no és una tauleta , és una taulassa-aparador. (Podries posar la sortida digna i envia-li la foto al Tibau). Certament a mi també se m'acumulen els llibres i no dono a l'abast.

Allò del rellotge molt bo, però a la feina no colarà.

Clidice ha dit...

Hola Joana, gràcies, me n'alegro de veure que moltes dones compartim estil de tauleta (taulota?) de nit :)

Thera: al teu servei ;P, si la fusta i el ferro forjat, hi ha res millor?

Òndia Rafel! no hi havia pensat! caxis! :) ja m'agradaria ja que colés el rellotge. De tota manera ja fa uns quants anys que no en duc al canell i t'asseguro que es viu igual :)