divendres, 24 de juliol del 2009

Quaderns de vacances: histèria!

Per culpa de l'estrès al treball


estic a punt d'acabar histèrica
i com què encara em queda tota una setmana d'absurda acumulació involuntària de feina, penso passar-me el cap de setmana de
o sigui que: estinguin bonets i fins dilluns!

(N.B. les imatges són, evidentment, manllevades d'Internet. Si algú les creu seves que ho digui i li posaré el nom, però ni un ral, que no es faci il·lusions perquè, ara mateix, una bona baralla i donar (o rebre) un parell de cops de puny m'aniria de fàbula)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu ser un privilegi que en horari laboral pugui penjar escrits al blog. Ni han que estan pitjor.

Salvador Macip ha dit...

Si vols una opinió mèdica professional, em sembla que necessites descansar una mica... ;-)

Clidice ha dit...

Senyor ANÒNIM, només comentar-li que els blogs tenen l'opció de programar els posts, i el meu horari laboral o no, no crec que siguin pertinents en aquest espai. Jo puc parlar del meu horari laboral amb qui convingui, sempre i quan s'identifiqui.

SM gràcies, necessitava la prescripció facultativa :P

Anònim ha dit...

disculpi. No ha estat la meva intenció molestar-la. Només sóc lector, no tinc cap blog i tampoc sé massa com funcionen en quan la programació d'horaris. Només era una observació impulsiva, i no res més. La llegeixo perquè el seu blog és prou interessant, no pas sempre; però ningú és perfecte.
Atentament, Sra.

PS. El meu nom: Marc Puigdemont Fonalleres (visc a la Bisbal d'Empordà- Baix Empordà)

Clidice ha dit...

Com comprendreu senyor Puigdemont, si teniu a bé rellegir el vostre comentari, dóna peu a creure que feu valoracions pejoratives respecte a quelcom que aquí no es tracta, gairebé mai, de forma directa: la meva vida real. I sí, els posts dels blogs, si més no en el blogger, que és el que jo conec, es programen pel dia i hora que hom vulgui. Ahir vespre quan vaig fer aquest post, em va sortir aquesta hora, les 12:37, m'agraden les xifres que no són rodones, i vaig tirar endavant. És tan senzill com això.

Jo no sóc escriptora ni ho pretenc, aquí els protagonistes són els comentaristes. O sigui que, si us ve de gust, tan si és en format anònim, com si els voleu signar (preferible, per una qüestió d'etiqueta), seran tots benvinguts. Malgrat que els moderi, els publico i els contesto tots. L'única excepció que faig és si dos comentaristes volen fer la seva guerra, això és casa meva i no hi ha baralles.

Una salutació,
Montserrat M. Vilardosa i Tomàs (Esparreguera, Baix Llobregat)

Ah! i sí, a les dues de la tarda he acabat histèrica :) però ara ho aparco fins dilluns al matí, que ja no toca :D Que tingueu un bon cap de setmana.

Galderich ha dit...

Ha, ha... em sumo a la prescripció facultativa del Salvador. Això sí, per a tothom!
Veig els ànims una mica caldejats...

Anònim ha dit...

Igualment, Sra Montserrat, que tingui un bon cap de setmana.
i disculpi de nou la meva intromissió i impertinència,

Marc Puigdemont i Fonalleres

-La susceptibilitat=histerisme?

ddriver ha dit...

BEN FET!!!!!!

Clidice ha dit...

Senyor Puigdemont els comentaris no són intromissió, són la sal dels blogs. En tot cas bon cap de setmana per a vostè també :)

Ah! i en qüestions de susceptibilitat, en sóc, i molt, m'he de fer mirar la genealogia perquè és segur que algun avantpassat meu es deia "Ocatarinetabellatxictxic" o era "Ocatarinetabellanangnang"? o "Ocatarinetabellaplofplof"? (Astèrix a Còrsega). En tot cas segurament acabaríem parents, vos i jo :D

Clidice ha dit...

Galderichet wapo, tic que m'enfilo als cocoters, no ho volia dir però la segona imatge és una fotografia que m'han fet avui al despatx. Caxis! hauría d'haver-me posat un rectangle negre als ulls :D

TAXIIIIIIIIIIIII :D porteu-me a Groenlàndia, i no hi pateixi, ja li pago la tornada ^^

Anònim ha dit...

Per Déu, Sra. Montserrat, no em tracti pas de vós, que només tinc vint-i-cinc anys!

Passi-ho bé, li beso la mà i no es glaci, ara!

Respectuosament,
Marc

assumpta ha dit...

No crec que et serveixi de consol, però a mi em queden dues setmanes i et puc assegurar que seràn de marató. (És per a que vegis que sempre n'hi ha que estan pitjor).

Per cert, abans d'estirar-te a l'hamaca i per si no has pogut pegar el parell de cops de puny, sàpigues que un bon crit (deixa estar de banda les mariconades estil tarzan), un crit "valent", je,je, també ajuda molt.

Petons!

Ramon ha dit...

Bon Cap de Setmana, que falta poquet.

Només un incís, jo si que faig posts des de la feina i a més me'ls deixen fer (tampoc ho he demanat; igual que tampoc m'han demanat que em quedi més hores i bé que ho faig); suposo que és qüestió de tenir un horari flexible (o sigui, si hi ha feina és més llarg i si no n'hi ha més curt) i les hores per suposat no és cobren. No sé que cadascú publiqui quan vulgui... al fi i al cap està a casa seva... i per ell fa... (jo no puc triar a l'hora que és publiquen, snif)
:-)

Ferran Porta ha dit...

Caram, Clídice, em sembla que t'ha sortit un admirador. Sembla una relació d'aquelles d'odi-amor... i no penso dir res més, no fos cas que em guanyés una plantofada ;-)

Una setmana fins a les vacances? Au dona, ànims que això ho tens guanyat. Bon cap de setmana!

GAIA ha dit...

Una setmana passa ràpid i desprès vacances, no?
Aprofita el cap de setmana i desconnecta de tot!
Salut

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Ara veig aquest intercanvi de missatges amb un anònim que aviat va deixar de ser-ho. Veus, a mi això no m’hagués passat. Per principi no contesto mai els missatges anònims doncs crec que encara que s’utilitzi l’opció “anònim” per escriure un comentari, no costa res signar-lo al final, encara que sigui amb un nom com Clidice i et diguis Montserrat. Jo mateix tampoc signo amb el nom que surt als meus papers, on en comptes de la “Q” hi surt una “G”. Coses de les relacions no sempre massa bones entre la metròpoli i la colònia.
Bon cap de setmana!

Francesc Puigcarbó ha dit...

No es tracte de desanimar al personal Montse, pe4rò el problema no és que et falti una setmana per les vacances, el problema és que d'axí a un més et faltarà un any per les vacances, i aixó és perqué no saps omplir bé la butlleta de la primitiva. Per si et consola, amb aquesta setmaneta ja he acabat les vacances d'aquest any. Passat-ho tant bé com puguis.

Francesc Puigcarbó ha dit...

m'agrada la nova foto, un ermot de sorra amb silueta de dona al fons que s'acosta sense mostrar-se, només s'insinua.....i no sabem si arribarà...

Allau ha dit...

Cĺidice, veig que estas a punt de caramel per les vacances. Aguanta una mica mes i veuras que be que et senten!

Clidice ha dit...

Mestre MARC,

ab més motiu, per la vostra extremada jovenesa, cal emprar el tractament de cortesia més adequat.

Déu vos do un bon dia i siau benvingut a la meva humil llar ;P

Gràcies ASSUMPTA, ara, a toro passat, ha anat bé el cap de setmana. Petons i sort per a tu també :D

RAMON, estem igual, amb la d'hores que em deuen ... (no comment)

FERRAN, totes les meves relacions són d'amor, que la mala lluna fa sortir arrugues. Algun calbot s'escapa però, encara que sempre em sap molt greu. Pau i amor germà :D

GAIA wapa! sí, això espero, per si de cas no hem fet plans pel dia de sortida, que a aquestes feines mai se sap :(

MIQUEL, jo ho contesto tot, que sóc molt contestatària! a més no era pas un missatge ofensiu. Si hagués estat ofensiu l'hagués publicat com a post :)

FRANCESC, jo també t'estimo maco (mandagüebs!:P) i gràcies, la de la foto sóc jo, que és l'únic tipus de fotos on em trobo "divina de la muerrrrteee".

Hola ALLAU wapo! què tal? ja has reposat? Ben tornat! passa passa, la fanta i els ganxitos al fons ^^