dijous, 30 de juliol del 2009

Quaderns de vacances: sabeu que en penso ...

... doncs que naixem el dia que decidim començar a viure.

Per molts anys qui siguis!

15 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

DE SEMPRE HE CONSIDERAT RAMONES COM UNA BANDA BASTANT LAMENTABLE I MOLT POC ORIGINAL. ARA, ES UNA OPINIÓ PERSONAL i tot és questió DE GUSTOS. Si fossis de TV3 - la nostra - cantaries any i anys per molts anys que és més nostrar.... o no!

Clidice ha dit...

bé, en tot cas passo de TV3 -la vostra-. Per a mi els Ramones són tan meus com tantes altres coses, sense que ningú pugui dir que no sóc catalana i independentista. Que aquestes coses no s'haurien d'alimentar de símbols, simbolets i cagamandurries. En tot cas, a mi m'agrada el que m'agrada, i m'és igual si és bo o dolent ^^ a més, els Ramones, com els Sex Pistols, els he recuperats amb els meus fills, que me'ls han "descobert" (ànimes càndides) i hem xalat força. (També ballant ska, perquè no?)

Clidice ha dit...

ei! i sigui dit de supermegabonrotllo i amb un somriure. Ja ho veus, no tinc criteri: ara Machín, ara Ramones ... com vols que en surti res de bo?!
:D petons

Boni ha dit...

El grup que he vist més vegades en directe i al mateix temps dels que menys records en tinc!!!
I ballar,Pogo,fins quedar esgotat.

Salut.

JoRDi JVR ha dit...

No se com he anat a parar al teu blog... nomes dir-te que... visca els Ramones i els Pistols! ... i aprofitar per saludar-te clar.
Firmat: Un que també va tindre la sort de veurel's en viu mes d'un cop.

Salutacions i Hey Ho Let's Go.

Clidice ha dit...

Ei BONI! realment és important recordar-se'n? i el com et vas divertir?

Hola JORDI JVR, en tot cas benvingut, passa, els ganxitos i la fanta al fons ^^ Això dels blogs és com el cistell de les cireres, n'enganxes un i au! a navegar saltant de l'un a l'altre :)

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Més amunt llegeixo “TV3, la nostra”. Meva també? Bé, potser sí, però només perquè en pago una part, no pas perquè m’hi senti gens identificat. Des de fa temps jo m’hi refereixo com a “TV3, la d’ells”, i ells són ells, ja ens entenem.

Clidice ha dit...

hahahah MIQUEL, tu fas com jo: "això és cosa d'ELLS", les apagades de llum, les fallades a la TV ... , les cagades polítiques :P

Francesc Puigcarbó ha dit...

COMPTE! he dit la nostra de TV3 per alló que elles diuen de "la teva" Jo no en miro cap de Tele llevat si fan Futbol o Fórmula1, o el Polónia Crakcovia. Que quedi clar.

Clidice ha dit...

hehehe FRANCESC no cal que hi pateixis :)

Puigmalet ha dit...

Em calen dades, companya! Bon agost.

manel ha dit...

Tinc un "reconet" per adesar petits tresors. Aquest ja l-hi he adesat. Gracies pel teu blog.

Clidice ha dit...

Com sou eeee! ara he de fer el comentari número (aquell) o sigui que salto a l'altre :)

Clidice ha dit...

No us penseu pas que sigui supersticiosa, és que després del 3 els imparells em posen nerviosa ^^ (quan no tinc manies me les invento, ser raonable tot el dia és cansadíssim!)

Company PUIGMALET tot un honor mestre :) Bon agost per a tu també!

Hola MANEL! Benvingut i moltes gràcies! :)

Manel Aljama ha dit...

M'ho he passat molt bé amb "The Muppet Show", quasi no m'enrecordava.
Estic amb tu, com deia La Trinca en "Corason Loco". Per mi és compatible escoltar Edith Piaf i darrere Modern Talking o potser Boney M i anar després a un concert de Bruce Springsteen i posar-te el DVD de ABBA directament al cervell...