dissabte, 27 de març del 2010

Ràdio: Francesc Puigcarbó


Aquesta setmana, a Ràdio Esparreguera, hem parlat d'un sol blogaire amb ... 24 blogs! en Francesc Puigcarbó ha estat molt amable i ens ha concedit una entrevista, demostrant que és un home amb un gran sentit de l'humor.

9 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Mare meva quina feinada blocaire, això necessita moltes hores d'atenció i dedicació...un 10 per ell

Alberich ha dit...

Temo que no ens quedarà temps per anar a visitar les obres, a menys que en creem un blog per anar seguint- amb esperít crític, és clar- lesdel metro de Sabadell. Enhorabona, Francesc, i enhorabona Montse i gràcies per la cita...

Lluís Bosch ha dit...

Ui! Me'n vaig a escoltar-lo de pressa, a veure si és tan directe i clar com al blog. La veritat és que molts dies, els seus posts àcids i empipats m'alegren el matí.

Anònim ha dit...

24 blogs! Quina feinada poder mantenir-los! En els seus apunts no es calla sobre cap tema i és clar i directe. Si pot estar d'acord o no, però no s'amaga!

Lluís Bosch ha dit...

M'ha resultat curiós sentir-li la veu... tal com me la imaginava? Però allò que sorprèn són els 24 blogs... no els havia comptat mai.

Jordi Guerola ha dit...

Mare meua, això ha de ser alhun tipus de Guiness, quina hiperactivitat!!!!!

Clidice ha dit...

A tots :) en Francesc és un "capo" de la blogosfera i, a més, és un home simpatiquíssim en viu i en directe, malgrat que, al blog, moltes vegades pugui semblar un vell reganyós :)

I té molt bona veu! :)

Gabriel ha dit...

Vaig escoltar l'entrevista i el que més em va impactar va ser sentir la teva veu i la del Puigcarbó. És curiós: a una persona via facebook li pots posar cara, via blog pots arribar imaginar-te com pensa però mai t'imagines la veu.
Em va agradar molt l'entrevista ja que fa temps que segueixo el Puigcarbó tot i que no sempre combrego del tot amb el que escriu però em fa pensar i somriure a vegades.
Enhorabona pel programa de Ràdio...
Va ser un plaer escoltar dos cracks de la Catosfera en directe...
(Només un suggeriment:
Comentar-te que en Jordi Milián i el seu blog "L'illa de llibres" ha arribat als 1000 posts!!!. No sé d'on carai treu el temps per fer tantes ressenyes i sempre d'actualitat. Per cert, el tal Milián és d'un poble una mica més avall d'Esparreguera: ST.Andreu de la Barca. Vaja només era un suggeriment pel teu programa)
Una salutació!

Clidice ha dit...

ei Gabriel moltes gràcies :) en Francesc és un home molt interessant i m'apunto això d'en Jordi Milián :)