dilluns, 29 de juny del 2009

Disculpes

Avui el programa m'ha indicat que tenia 11 comentaris sense moderar que abans no havia tingut la delicadesa de notificar-me.

O sigui que us demano disculpes per no haver-los publicat abans. I gràcies pels comentaris. Em sap molt de greu.

21 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Això que t'ha passat passa de tant en tant però té una solució fàcil: deixar de moderar els comentaris. Perquè moderar vol dir reservar-se el dret d'eliminar-ne algun de tant en tant, oi? N'has hagut de censurar molts? Intueixo que no, pel què veig aquí tens seguidors que mai et deixarien un comentari que s'hagués de censurar... som gent educada.

Clidice ha dit...

Miquel, si deixo de moderar els comentaris em passaran dues coses:

1. Puc tenir problemes d'spam o trolls i això no ho admeto.

2. No estaré al cas dels comentaris per respondre'ls.

De les dues la que més em preocupa és la 2. Ara mateix, per culpa del programa, he quedat malament amb algunes persones i això no m'agrada. Quan algú entra al blog i fa algun comentari mereix ser respost, si fins i tot amb la moderació el programa no m'ho diu, no vull ni pensar que passaria sense la moderació.

En aquest blog pretenc encetar diàleg, per això molts posts són curts, escassos, inacabats, amb la sola intenció que tinguin sentit amb els comentaris. Per a mi no respondre a un comentari seria com convidar a algú a dinar a casa i fer-lo passar gana, imperdonable!

En el poc temps que duc fent el blog només no he publicat tres missatges: un que estava repetit i dos off-topics que he respost en privat. O sigui que no tinc massa por dels comentaris que em faci la gent.

USD ha dit...

a mi tampoc em funciona gaire bé. Alguns posts programants no han sortit a l'hora prevista

Clidice ha dit...

A mi també m'està passant això USD i en TIBAU també se'n queixa. Alguna cosa passa al blogger.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Res, només volia generar una mica de debat sobre la moderació de comentaris...

Clidice ha dit...

Ben fet MIQUEL, a mi em xoca molt, perquè el que tu expresses és l'opinió de la majoria de la gent: "qui modera comentaris és que vol censurar". Doncs, que vols que et digui, a mi no em sembla malament, entenc que els blogs són de qui els escriu. Al meu "blogroll" hi trobaràs alguns blogs que no admeten comentaris també. Per a mi qualsevol comentari és vàlid sempre que tingui a veure amb el tema i es guardin les mínimes formes. A mi que em vingui un graciós i es fiqui amb ma mare no m'importa excessivament, però el que faré, en tot cas, és no distorsionar el fil dels comentaris i el publicaré com a post, per fer-ne un altre fil sobre la necessitat d'algunes persones de tenir més vida sexual, per exemple :P

Puigmalet ha dit...

En dos anys mai he moderat ni he hagut d'eliminar cap comentari. D'spam n'hi ha, però poc i sovint és graciós (xinès, àrab...).
I sí que estaràs al cas dels comentaris per respondre, ja que el teu correu electrònic et continuarà avisant dels nous comentaris.

Ja posats, per què no treus també la comprovació de paraules? Això sí que t'evita l'spam, però resulta una càrrega insuportable per als comentaristes ;)

Clidice ha dit...

El mal PUIGMALET és que el meu correu electrònic no me n'ha dit ni piu dels 11 comentaris que m'havien fet i tampoc ho contemplava la pàgina de blogger, o sigui que, al final, tan li fa si hi ha moderació com si no, sinó m'ho notifica :( Això de la comprovació de paraules potser si que ho treuré, encara que a mi no em fa cap mandra, però bé :)

gatot ha dit...

mira... això de tenir "més vida sexual" m'ha agradat! :)
jo fa anys que faig el possible per aumentar la mitjana de les estadístiques del país i no em va tant malament...

però, saps?, Clidice? encara m'hi miro amb qui ho faig... i als mal follats que deixen comentaris amb mala baba... ni aigua, ni llet!
:P

petons i llepades ben sanes!

Anònim ha dit...

Us deuen haver fet vacances els del blogger, igual els hi va saltar la llum...
Suposo que es normal. Jo en rebo poquets d'Spams, també estic fora del Blogger i és un bloc petitet i modest...
...i em fa gràcia llegir-los (els de Viagra, no) però uns que es reben en anglès que et diuen que el post els ha semblat interessant i que miris el seu blog, sí... El que em va sobtar va ser el dia del Michael Jackson, en vaig rebre un que parlava d'ell... el vau rebre?

Unknown ha dit...

Clidice,
Pots estar al cas dels comentaris sense moderar-los. Tan sols cal que et posis l'adreça de correu i rebre els comentaris al correu electrònic quan els publiquis.
A Riell Bulevard ho tenim així.I de moment crec que ens funciona (a més tots els autors administradors rebem aquests correus, així que tots estem al cas dels comentaris).
I respecte els trolls... és un risc, sí, però la veritat es
que tampoc no cal preocupar-se molt. Tu mateixa dius que no et preocupa tant com la primera opció, i aquesta té solució fora de la moderació.

Clidice ha dit...

hahahahaha GATOT mmmmm bé ... d'aixòooo ... ehem ... no tens padrins oi? hihihi ... bé, hihihi no ... huas huas huas ;P Així m'agrada que siguis un esforçat modificador d'estadístiques! el país et necessita! XDDDDDD

Hola EULÀLIA si teniu raó, però no ho puc evitar, sóc una controladora i ni tan sols ho sóc anònima :P sóc una controladora descarada! :DDD

Clidice ha dit...

Veus? RAMON el teu missatge m'ha aparegut ara, quan era entremig d'altres dos missatges. I el correu de notificació ni tan sols m'ha arribat. Aquí passa alguna cosa rara :(

I no siguis modest, que tens un bon blog, si més no a mi m'agrada :)

Francesc Puigcarbó ha dit...

a mi em passava al començament que no sabia que hi havia aixó dels comentaris i no hp tenia activat i s'anaven quedat pendents. I és que de vegades en la contesta ja hi ha la resposta i poc hi ha a dir.

Miquel Saumell ha dit...

Fixa't, Clidice, que d'una simple nota de disculpes teva i una petita provocació inicial meva ja s'han generat més d'una dotzena de comentaris. De res.

Clidice ha dit...

Sempre s'aprenen coses noves FRANCESC :)

Si MIQUEL ja ho veus, som uns provocadors :D però el problema de blogger persisteix :(

Allau ha dit...

Jo estic a blogger i l'avís per correu em funciona perfectament (no tinc moderació de comentaris).

El que no va ni amb rodes és la programació de posts.

Clidice ha dit...

Hola ALLAU, doncs ara mateix el teu comentari me l'ha notificat al correu electrònic però tots els altres del matí no, o sigui que sinó vaig a la pàgina de moderació no me n'assabento que m'han fet comentaris perquè no m'envia correu. Amb la programació tres quarts del mateix :( vaig a googlejar una mica a veure si se'n parla. Gràcies pel comentari.

Clidice ha dit...

He trobat un thread http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?fid=311ba3d2ed9be8c400046cf7c0d0b051&hl=es que diu que tenen problemes i estan treballant per solucionar-los. Imagino que haurem d'esperar i fer còpies de seguretat. :(

Allau ha dit...

Diu que no funcionen les entrades programades des del 18 de juny. No sembla que s'estiguin matant per solucionar-ho. Treballo en informàtica i a mi, quan espatllo una cosa que funcionava, no em donen tant de marge ni molt menys.

Clidice ha dit...

Deuen treballar pel govern! ;P (que eeeeeesssss brooooomaaaaa, ho dic perquè no se m'ofengui cap funcionari hihihihi). Ves a saber, potser han tingut hackers i no ho volen dir, o alguna conxorxa judeo-massònica d'aquelles, o han aterrat ovnis a Montserrat, o ...