divendres, 3 d’abril del 2009

Hip-hip .. hurra!

El vi és una meravella amb excuses excel·lents per a ser consumit. Des dels estudis científics, pagats per alguna confraria, fins a tot de raonaments de caire cultural. Escric aquestes línies en un moment en què els mossos farien fira, però que voleu? Sóc adoradora de Dionís. En el meu intent d'abandonar el cristianisme, em vaig passar tres pobles i ara crec que estic en època minoica ja. No patiu, no penso saltar pel damunt de les banyes de cap toro, entre altres coses perquè no sóc cap adolescent. A més, sóc econòmica en això, un parell de copes i a la tercera dormo, amb ronquets i babetes inclosos. Coses dels enzims estomacals diuen els aixafaguitarres. Jo prefereixo creure que Morfeu ha vingut amb la seva lira (plinc plinc plinc) i m'ha dedicat un single a cau d'orella.

Primer símptoma: rialla fluixa i absurda, notes com els ulls es mouen en les seves òrbites.

Segon símptoma: la boca es torna com de suro, talment haguessis anat al dentista, i les “r” comencen a ser impossibles de pronunciar. Et preguntes si no seràs una xinesa de "tapadillo" (ai les neurones que ja comencen a fer sinapsis estrambòtiques).

Tercer símptoma: tens unes ganes irrefrenables d'anar al lavabo, quan ho aconsegueixes i aconsegueixes omplir la tapa de paper higiènic i aconsegueixes seure, la idea de desfer tot el camí se't fa interminable.

Quart símptoma: estimes tothom (o gairebé, que encara no estàs tan tarada).

Cinquè símptoma: on coi sóc! Quina hora és! Per l'amor de Déu que algú tanqui les cortines!!!!


5 comentaris:

Isabel de Yzaguirre ha dit...

M'agrada la il·lustració, però no sé si entenc bé què diu.Parla de la "mujer vana y consecuencia de sus vicios"? En tot cas, m'agrada, i cada vegada m'agraden més el vicis, sobretot els de tipus sexual...
També m'agrada un bon ví, ho reconec ;)
Una abraçada!

Clidice ha dit...

així m'agrada! vinga! cantem! al vinu ca tieneassunsiooooonnnnnn ;)

Francesc Puigcarbó ha dit...

jo no agafaria el cotxe.

Asturias patria queridaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Clidice ha dit...

ai! quina ilu! ja s'hi afegeix gent al cor! hip! ui! perdó! hihihi

Борис Савинков ha dit...

Genial l'invent del vi. L'opi amb moderacio tambe seria un bon invent, pero els mossos et farien la clenxa.